Bivša košarkašica Milica Dabović prolazi kroz težak životni period, a sada je otkrila da joj je, nakon Aleksandre Prijović, finansijski pomogla i manekenka Sofija Milošević.

PITALA SAM JE DA LI SE ŠALI, A ONA JE REKLA ‘NE’

Milica je 2017. godine na svet donela dečaka, ali ju je tadašnji dečko ostavio i ona je ostala da sama odgaja dete. Više puta je isticala da se ne stidi bilo kog posla kako bi sinu pružila bolji život, pa je tako počela sa prodajom polovne garderobe.

Usledio je poziv Aleksandre Prijović koja je otkupila neke stvari, a ovaj humani potez bio je podstrek drugim javnim ličnostima da pomognu samohranoj majci, prenosi Blic. Mankenka Sofija Milošević kontaktirala je Milicu i pitala je šta sve nudi od garderobe, što je košarkašicu i te kako iznenadilo:

„Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Ja sam joj rekla da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, a ona je rekla: ‘ne’. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće”, ispričala je vidno uzbuđena Milica i dodala:

„Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta”, ispričala je za Blic bivša košarkašica.

NOVI SVET! BIKOVIĆ prolazi kroz PAKAO, brat MONAH se moli za njegov život! Pevači zaratili, KORONA ili PARE? Ilda na LEKOVIMA zbog GUBITKA BEBE! Zbog JK verenica turskog glumca POLUPALA APARTMAN!

SVETRAJKO RISTIC/SVET/INSTAGRAMPRINTSCREEN