Vesna Rivas ima svoju agenciju za astrologiju, pa je rijaliti više ne zanima! Okupirana je otvaranjem agencije u Bugarskoj, međutim, od Miljane Kulić ne može da se otrese.

“HOĆE DA JOJ BUDEM KAO MAJKA, NE ŽELI SA MARIJOM U BELU KUĆU!”

„Ja ne znam gde udaram koliko posla imam. Miljana me zove i moli da uđem sa njom u Zadrugu 4. Cima me već mesec dana. Treba joj oslonac pošto joj ovaj put majka neće ući, pa joj trebam da bih je tamo smirivala. Još ako i Zola uđe kako se šuška, onda će opet biti pičvajza, a Miljana teško da sama može da se izvuče iz toga. Vitla me non stop”, kaže za STAR Vesna koja dve godine nije ni u Parove ulazila.

„Nema za mene leba u rijalitijima više. Zato me i nervira što me Miljana zivka, pa mi sve kao prenosi poruke i pozdrave od Stanije. Kao bilo bi super da budemo najbolje drugarice i da se udružimo nas tri u rijalitiju. Pripremaju teren svi, vidim ja. Ali ne ulazim i nerviraju me svi oni koji to šire”, kaže za STAR Vesna Rivas i tvrdi da mnogo više para zaradi van rijalitija na tretmanima i seansama koje drži.

NOVI STAR! Tuga u Krčedinu: RUŠE Šabanovu kuću bez dozvole! Beli mag otkriva: Ovako će Lunu i Marka pokušati da UBIJU! Gastoz se sveti: Smuvao Pešićku! TAJNO venčanje Bore i Milice!

JELENA VUJINOVIĆ/STARBOJAN VUKOVIĆ/STAR