Dragana Mitar konačno se našla oči u oči sa svojim još uvek zakonitim mužem Sinišom Dragutinovićem u sudnici u Palati pravde. Njih dvoje su imali dva spojena suđenja po Draganinoj tužbi za nasilan upad u stan, te po Sinišinoj tužbi za povredu ugleda i časti piše novi STAR.

“VRAĆAM SE SA SINOM U STAN KOJI MI JE NASILNO OTET!”

„Dragana je došla prva dok je Siniša poprilično kasnio bežeći od fotoreportera. Nisu se pozdravili, svako je stajao sa svojim advokatom. U sudnici je u jednom trenutku nastala žučna rasprava ko ima najveće pravo na stan, baš su oboje vikali! Siniša je bio van kontrole, pa je moralo i obezbeđenje da reaguje”, priča za STAR izvor sa lica mesta, a Dragana kaže da okreće novilist:

„Čekam pravosnažno rešenje vezano za stan u kome sam živela sa Sinišom, a koji je ipak pripao meni. Uskoro se sa sinom Jovanom vraćam u stan. A što se tiče Sinišine tužbe, ja sam saslušana, ali on mora da priloži još dokaza kada sam ga i gde vređala. Ne znam koliko je para tražio, tužio me je da bi mi napakostio, a ne zbog para. Još da se krajem avgusta razvedemo, pa da okrenem novi list u svom životu. Ja sa njim ne razgovaram, dok smo imali pauzu između suđenja, sedeli smo u istom kafiću na razdaljini od četri stola, svako sa svojim advokatom, ali nismo se ni pogledali”, kaže za STAR Dragana koja je posle raskida sa Edom potpuno sama.

NOVI STAR! Tuga u Krčedinu: RUŠE Šabanovu kuću bez dozvole! Beli mag otkriva: Ovako će Lunu i Marka pokušati da UBIJU! Gastoz se sveti: Smuvao Pešićku! TAJNO venčanje Bore i Milice!

STARBOJAN VUKOVIĆ/STAR