Kako je STAR već pisao, Ivana Šopić i Stanija Dobrojević imaju sukob od pre nekoliko godina kada su delile istog dečka iz Kule.

ŠOPIĆKA DA JE OSTALA SA STEFANOM NE BI UŠLA U ČETVORKU!

Kako je Stanija potpisala ugovor za Zadrugu 4, čelnici Pink televizije smatrali su da bi bilo zanimljivo da se Ivana i straleta suoče, pa su pozvali Ivanu koja je nakon nekoliko sati pregovora i razmišljanja pristala da opet bude deo rijalitija.
„Znali smo da će Ivana ući u četvorku jer je ona bila otkriće rijalitija. Ima stav, oštra je na jeziku, hrabra je da se suprostavi svima, tako da je bilo očekivano da je pozovu da uđe i u sledeću sezonu. Kada se Zadruga 3 završila Šopićka je rekla da neće opet u rijaliti jer je tada bila sa Stefanom, međutim, kako su raskinuli, ona je pregovarala nekoliko sati, malo je razmislila i pristala da se nađe od septembra u Zadruzi, na radost mnogih. Biće to jako zanimljivo, a pogotovo sada kada Ivana već zna šta je čeka. Ono što je svima najviše zanimljivo jeste odnos nje i Stanije, pa to će da gori. One se ne vole jer su imale istog dečka i ima da budu svađe i prozivanja od početka. Pa, to svi jedva čekaju!”, priča za novi STAR izvor i dodaje:

NOVI STAR! Tuga u Krčedinu: RUŠE Šabanovu kuću bez dozvole! Beli mag otkriva: Ovako će Lunu i Marka pokušati da UBIJU! Gastoz se sveti: Smuvao Pešićku! TAJNO venčanje Bore i Milice!

„Bilo je pitanje da li će Ivana ući od starta ili kasnije, ali na kraju je rešeno da i ona i Stanija uđu na početku. Stefan Karić je, onda kada su se njih dve posvađale na Zadrugoviziji, rekao kako ih vidi u sledećoj sezoni i eto nije pogrešio!”, kaže izvor za STAR, a ako bude samo upola kao što je bilo na Zadrugoviziji biće i više nego zanimljivo.

Podsećanja radi, svađa ljutih rivalki je ovako izledala:
„Ovoj s obrazima da saopštim da ne postoji selo gde ona nije provirila svoju bulju. Tako da ti, ne znam šta si, ti si najneuspešnija žena u 37 godina, nemaš pravo da mi se obraćaš, nek ti oženjeni nabijaju prste i nemaš ti pravo nikom ovde da morališeš majmune, s tim obrazima retardiranim. To je to, Santa Marijo. Nek me kazne, meni nisu sve pare u životu, tih četiri prsta nabij sebi u dupe, budaletino glupa, glavata!”, siktala je Šopićeva, ali joj ni Stanija nije ostala dužna.
Smeši nam se zanimljiva jesen!

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR