Sedam beauty proizvoda koje uvek imam uz sebe u tašni. A vi?

Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”

Piše: Stefana Pavlović, zamenik web urednika portala “Lepota i Zdravlje”

Trči levo, trči desno… S posla na sastanak, sa sastanka na romantični ručak sa dečkom, pa na poslovni koktel. Tu su i rođendani, slave, kafe sa prijateljicama – ponekad mi se čini da je 24 sata jednostavno premalo za sve poslovne i privatne obaveze, da ne govorim o umešnosti da za svaku priliku budeš adekvatno skockan. Najčešće nemam vremena da se doterujem kod kuće i natenane ispred ogledala, već sve radim u hodu – na poslu ili u taksiju.

I ne, ne dam se iznenaditi, znam da mi gotovo svakodnevno stižu neplanirani i nenadani pozivi za iznenadne događaje koji zahtevaju da budem doterana. Zato, u tašni u svakom trenutku imam pet proizvoda koji mogu da unesu dašak glamura u moje izdanje i poprave stvari za manje od 5 minuta.

Kvalitetni, praktični i super korisni – uz novčanik, telefon i ključeve, u mojoj tašni mora da se nađe još ovih 7 proizvoda.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

1.Dobar parfem

Jer u sekundi čini da se osećam atraktivnijom i poželjnijom. Čak i raščupana punđa ili rep uz dobar parfem i malo crvenog ruža mogu da se zanemare. Onaj od kog se trenutno ne odvajam jeste Cinema – pomalo težak, ali neverovatno otmen, postojan i zavodljiv.

Foto: Yves Saint Laurent

Foto: Yves Saint Laurent

2. Mac gel za obrve 

Spas za retke i tanke obrve. Kada nemate živaca ni vremena za detaljno iscrtavanje i popunjavanje obrva, maskara ili gel za obrve su idealno rešenje. On se ne razmazuje, čak ni na dodir, otporan je i na visoke temperature i vodu, i u svakom trenutku učiniće vaše obrve doteranim pod konac.

Foto: Mac

Foto: Mac

Pročitajte i… Tri najbolja parfema koja traju satima i satima nakon nanošenja? Ovo je moja lista!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Sedam beauty proizvoda koje uvek imam uz sebe u tašni. A vi?