Ova devojka osmislila je program vežbi zbog kojeg su joj žene širom sveta zahvalne!

Kada ćete početi da vežbate? Ovo pitanje malo ko želi da čuje, a i kada čuje, daje neodređene odgovore uvek pronalazeći odgovarajući izgovor. Jedna devojka svojim primerom pokazaće vam gde grešite i na koji način je najbolje da se pokrenete.

Kajla Itsines napravila je program vežbi, koji je ženama širom sveta pomogao da načine onaj prvi, potreban korak i uspeju da od svog tela naparave ono za čime svi žude.

“Bikini Body Guides” je program koji traje 12 nedelja, a čine ga vežbe koje su prijemčive  za različite tipove tela.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on Dec 25, 2016 at 11:18am PST

Ona preporučuje da vežbate tri dana nedeljno, po 28 minuta. Tokom dana kada ne trenirate trebalo bi da se prošetate ili protežete se i ne zaboravite da se odmorate barem jednom nedeljno.

Što se ishrane tiče, ona tvrdi da nije potrebno da pravite nikakve dramatičme promene.

– Pobrinite se da vaša hrana uključuje ugljene hidrate, proteine i masti. Ne izbacujte ništa naglo, jer ćete zbog toga izgubiti motivaciju. Želim da se devojke hrane zdravo, da ostvare i uspostave održivi način života – kaže Kajla.

A photo posted by Kayla Itsines (@kayla_itsines) on Jun 24, 2015 at 1:48pm PDT

Njene predloge na Instagramu prati više od šest miliona ljudi i mnogi mkorisnicu postavljaju svoje slike velikih promena i na taj način joj se zahvaljuju.

Nego, kada vi počinjete s treninzima?

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostatak teksta pročitajte ovde: Ova devojka osmislila je program vežbi zbog kojeg su joj žene širom sveta zahvalne!