OK, dosta izgovora! Ako želite mišiće ove vežbe možete raditi i u kancelariji

Iako je zima pravo vreme za odlazak u teretanu, mnogi se žale kako nemaju vremena zbog previše obilnog posla i tako odustaju od vežbanja.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Međutim, da ne biste tražili izgovore, mi smo za vas pripremili nekoliko vežbica koje možete da praktikujete u svojoj kancelariji. Tokom pauze na poslu, izdvojite nekoliko minuta i ne brinite za svoje telo. Em što ćete biti srećni i zadovoljniji, em ćete lepše dane dočekati potpuno fit, a uložićete minimalan napor.

Čučnjevi

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Jedna od najboljih vežbi za podizanje zadnjice i jačanje nogu neminovno su čučnjevi. Osim toga, zgodni su za praktikovanje u kancelariji. Za ovu vežbivu nije vam potrebno mnogo mesta. Najvažnije je da vam leđa budu prava, a grudi podignute na gore. Uradite po deset čučnjeva u dve serije, i svaki put se trudite da povećavate ponavljanja.

Vežbe iskoraka

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Savršena vežba za oblikovanje zadnjice i nogu. Stavite ruke na kukove i napravite veliki korak ispred sebe. Koleno noge koja vam je nazad spustite toliko da dodirne pod ali da se ne oslonite skroz na njega. Petom noge koja vam je napred odupirite se od pod i ispravite se toliko da vam se noga koja je nazad ispravi i podigne tako da je možete spustiti na stolicu. Vežbu uradite 10 puta na jednoj, pa na drugoj nozi.

Pročitajte i… Peškir, malo prostora u kući i minut dnevno do perfektnih trbušnjaka!

Ostatak teksta pročitajte ovde: OK, dosta izgovora! Ako želite mišiće ove vežbe možete raditi i u kancelariji