FITPASS – svetski trend od sada i u Srbiji! + POKLONI

U današnje vreme poprilično je teško uskladiti veliki broj obaveza sa redovnim treniranjem ili bar povremenom rekreacijom. Po prvi put Srbija je dobila kompaniju koja je našla adekvatan način da pomiri užurban način života sa redovnim treniranjem za pristojnu sumu novca, pristupačnu svačijem džepu.

Foto: Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

FitPass je jedini program zahvaljujući kome ljubitelji sporta više ne zavise od članarine u isključivo jednoj teretani, već imaju mogućnost da na osnovnu jedne mesečne pretplate dobiju pristup u preko 500 rekreativnih objekata širom Srbije.

U sklopu sistema nalaze se najbolje teretane, bazeni, fitnes i plesni centri, kao i mnogi drugi sportski objekti koji će odgovarati različitim potrebama svakoga za relativno malu sumu novca.

Ruka

Kako bi uslugu mogli da koriste građani širom Srbije, kompanija posluje, pored Beograda, Niša, Novog Sada i Kragujevca, u još 9 gradova u Srbiji. Takođe, pored mogućnosti za fizička lica, FitPass je kreirao posebnu uslugu i pakete za kompanije koje brinu o svojim zaposlenima i njihovom zdravlju.


FitPass pripremio je i divno iznenađenje za naše čitateljke. Tri dame koje se prve jave na redakcijski mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail sa naznakom FITNES dobiće po jedan vaučer koji je zamena za FitPass karticu u vrednosti od 2400 dinara.

 

Ostatak teksta pročitajte ovde: FITPASS – svetski trend od sada i u Srbiji! + POKLONI