Kao što je SVET pisao u aktuelnom broju, modna blogerka Zorannah ostavila je dečka fudbalera Danijela Milićevića. Ipak, nije dugo samovala budući da je već našla novog frajera, a ovoj vezi kumovali su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, inače Zoranini bliski prijatelji.

Zorannah je pre četiri meseca došla u Ameriku na nekoliko dana da bi uradila set fotografija za jednu kampanju, pa je iskoristila priliku da se sretne s Filipom Živojinovićem i Aleksandrom Prijović, jer su njih dvoje tada boravili u Los Anđelesu – kaže izvor i dodaje:

– Sasvim slučajno tada je upoznala Filipovog druga, kojeg su sreli u jednom restoranu, i već na samom početku primećivalo se da među njima postoji hemija. S vremenom, posle skoro dva meseca dopisivanja, oni su se ponovo sreli i tada su se smuvali. Zorannah je po povratku u Srbiju shvatila da nema razloga da nastavlja svoj odnos s Danijelom, pozvala ga i sve mu objasnila. Rekla mu je da se zaljubila u drugog dečka i da želi da raskine s njim. Više puta dosad je odlazila u Ameriku i provodila po nekoliko dana kod novog izabranika, čije ima zasad dobro skriva od javnosti – kaže izvor, dodajući da veza modne blogerke s bivšim momkom već neko vreme nije funkcionisala kako treba.

SvetE-STOCK.US