Iako su skromne kada je nošenje nakita u pitanju, glumica Lena Bogdanović i pevačica Ivana Peters su provele sate isprobavajući impozantan nakit sa poludragim kamenjem, kako bi odabrale komade koji im se najviše dopadaju.

“U slobodno vreme volim da negujem svoju kožu, ali i da idem u kupovinu krpica, kao i svaka druga žena. Pratim modne trendove i volim da idem u shoping. Odabrala sam za sebe minđuše i prsten koji ću moći da nosim u seriji „Istine i laži“, ali i u predstavama koje igram. Sigurna da sam napravila pravi izbor”, ističe Lena, dok pevačica Ivana Peters, tvrdi da ne nosi nakit često, ali da je za sebe odabrala sat koji će joj koristiti u svakoj prilici.

“Ne nabacujem gomilu nakita na sebe. Uglavnom su to diskretni aksesoari. Našla sam super sat, koji će mi se uklopiti uz svaki stajling. Iako nisam neko ko previše vremena provodi u shopingu, ovaj nakit sam probala satima, jer ne mogu da se odlučim šta mi se više dopada. Možda i ne uštedim danas, pa se odlučim za više od jednog komada nakita Oxette”, kroz smeh ističe Ivana.

Svetpromo