Prošlo je samo nekoliko nedelja od završetka prve sezone rijalitija „Zadruga“, a akteri kaluđeričke sapunice već su dobili ponudu da postanu deo „Zadruge 2“, koja bi trebalo da startuje u septembru.

Naime, otkriveno je  da Ljuba Pantović, bodi-fitnes instruktorka, i njena ćerka Aleksandra Subotić, čelnici produkcije ružičaste televizije ponudili su im honorare od kojih zastaje dah i gotovo da su uverene da će se pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija.

Međutim, Aleksandra Subotić je sigurna da u rijalitiju neće imati kontakt sa svojom majkom, jer nikada neće preći preko optužbi koje je Ljuba iznosila na njen račun.

David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe – kaže Aleksandra i otkriva da joj je cilj ulaska u „Zadrugu“ samopromocija.

Sigurno neću ulaziti u „Zadrugu“ da budem neprimetna. Ulazim isključivo da bih bila primećena i to neću da krijem. Posle tog rijalitija sam sigurna da ću napredovati i da ću konačno postati pevačica, što mi je godinama san. Vidim kako je Kija prošla, pa što ne bih mogla i ja – kaže Aleksandra i otkriva da se nada da njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa neće ući u „Zadrugu“, jer je imala nemili susret sa njim nakon što je izašao iz zatvora.

Išla sam sa Magdalenom u prodavnicu u Kaluđerici i odjednom sam ugledala Čabarkapu kako trči iz vulkanizerske radnje i ide ka meni i našem detetu. Vikao mi je: „Ku*vo, d*oljo!“ Pa, kakav je to otac kada me pred rođenom ćerkom naziva pogrdnim imenima? Ne verujem da ulazi u „Zadrugu“ jer mu se bliže suđenja, a ima i četvoro dece koje dugo nije video – zaključila je Aleksandra.

Međutim, njena majka Ljuba tvrdi da je ne bi čudilo da Čabarkapa uđe u „Zadrugu“, ali da se ne uzbuđuje zbog toga jer je i ona dobila neverovatan honorar za učešće u drugoj sezoni ovog rijalitija.

Postoji velika mogućnost da uđem u „Zadrugu 2“ jer sa TV „Pink“ imam odličnu saradnju. Inače, trebalo je da uđem i u prvu sezonu, ali mi je iskrslo nešto vrlo bitno, pa na veliku žalost nisam bila deo „Zadruge“ , iako su mi čelnici televizije ispunili sve zahteve. Međutim, sada sam sve poslove završila, a „Pink“ mi nudi odlične uslove. Mogu slobodno da kažem da je mnogima moj honorar misaona imenica i životna želja! Dakle, gledamo se u skorije vreme. Tako je to kod mene, tražim puno i dajem puno. Solo sam igrač i slobodno mogu da uđu i moja ćerka, i njen sadašnji dečko, i njen bivši, koje ne želim ni da komentarišem. Nema više reklame preko mojih leđa. Predstavljam sebe i niko drugi me ne interesuje – uverava nas Ljuba i zaključuje da će svakome ko je napadne u rijalitiju uzvratiti istom merom.

SvetSvet