Novak Đoković imao je operaciju lakta, a nakon samo dva meseca pokušao je da se vrati na teren. Doduše, bezuspešno. On je ispao u drugom kolu Indijan Velsa izgubivši od 109. igrača sveta. Đoković je utehu pronašao u druženju sa Žarkom Ilićem, beogradskim reiki učiteljem. Njih dvojica trenutno se nalaze u Nevadi, odakle se Ilić javio na instagramu fotografijom na kojom je zagrljen sa našim teniskim šampionom.

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

Kako smo saznali, Ilić je toliko blizak sa Novakom da mu je ovaj pre nešto manje od godinu dana na poklon dao stan u prestižnom novobeogradskom naselju Vest 65. A sve iz zahvalnosti.

“Žarka je prvo upoznala Jelena, a ubrzo zatim i Novak. Oboje ih je očarao svojim reiki sposobnostima. Njegova specijalnost je putovanje u prethodne reinkarnacije. On tvrdi da ima sposobnost da vidi koji je uzrok vaših problema u sadašnjosti kroz putovanje u prošlost i vaš prethodni život. Vremenom su postali izuzetno bliski, zajedno su putovali, Žarko je bio na Novakovim turnirima, i sedeo je baš u loži sa Jelenom. Nole mu je iz zahvalnosti i zbog svega što on smatra da je Žarko učinio za njega kupio stan”, priča naš izvor blizak ovom reiki učitelju.

❤️

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

“Zahvaljujući formalnom obrazovanju iz medicine mogu da se približim ljudima. U mom iskustvu i traganju i zapadni i istočni pristup isceljivanju se integrisao. Zbog toga je moj jezik razumljiv zapadnom čoveku, koga bi holistički pristup Istoka na prvu loptu odbio. Krećem od stanja tela i emocija, vraćam se umu i duhu, kombinujući sve tehnike koje sam naučio i povezujem ih reikijem. Moj stil nije pretenciozan, pristupačan je i bez pompe. Moje učenike i pacijente (a svi su oni moji prijatelji) učim kako da što lakše integrišu reiki u svakodnevni život. Posmatram energetsko stanje i nudim lek kroz metaforičnu priču koja problem prikazuje ogoljeno i jasno. U tome se krije motivacija stotine mojih učenika da rade na sebi kako bi pronašli mir, spokoj i radost u zdravom životu. U pitanju je tehnika koja, iako duboko ukorenjena u duhovnim učenjima Istoka, podjednako pomaže i verniku i ateisti i agnostiku jer ima svoje uporište u savremenoj nauci. Potrebno je samo malo otvoriti um i biti spreman na rad na sebi”, istakao je Žarko na svom sajtu objašnjavajući čime se zapravo bavi.

#TeamDjokovic

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

Kako smo načuli, Đoković nije jedini sa srpske javne scene koji posećuje Ilića i u potpunosti mu veruje. Na tretmane su mu dolazili i brojni pevači, kao i sportisti.

Pepe Imaz bio je takođe na sličan način blizak sa Đokovićem, ali naša javnost na to je izuzetno burno reagovala nazivajući Španca sektašem. Primetili smo da Imaza u poslednje vreme nema u Đokovićevoj blizini, što verovatno znači da nije zadovoljan njegovim umećem. Ilićevim zasad jeste.

Idemo👊

A post shared by Zarko Ilic (@zarko.ilic) on

SvetSvet