Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su u hotelu “Kraun plaza” u Beogradu kaparisali smeštaj za goste iz inostranstva koji će 21. juna doći na njihovu svadbu. Oni su iskeširali neverovatnih 12.000 evra za prenoćište stotinjak svojih zvanica koji će na venčanje doći iz inostranstva.

Mladenci su u hotel došli sa mladoženjinim ocem, proslavljenim teniserom Bobom Živojinovićem. Oni su se oko 11 časova sastali sa menadžerima hotela kako bi rezervisali sobe.

Za stolom je Boba vodio glavnu reč, dok su Filip i Aleksandra pomno slušali šta tata i budući svekar ima da kaže kao najstariji član porodice. U jednom momentu, Aleksandra je ustala sa stola kako bi telefonirala, a potom se vratila i nastavila sa dogovorima o venčanju. Posle sat vremena njih troje su napustili hotel.

Boba nije bio raspoložen da priča pa je seo u svog “jaguara” i otišao. Ni njegov sin nije želeo da daje izjavu za medije, ali je zato Aleksandra, koja nije očekivala da će ih novinarska ekipa sačekati i slikati, otkrila da su ovo tek prve pripreme za svadbu.

 Za sada smo ugovarali samo neke sitne stvari oko svadbe. Još teku pripreme, nismo sve završili – rekla je Aleksandra.

Kao i svakoj mladi, njoj je obezbeđivanje smeštaja za svatove “sitnica”, ali su joj zato venčanica, šminka i dekoracija mnogo važnije.
– Sad moram više da se posvetim detaljima oko venčanja. Radiću svakog petka i subote, a radnim danima ću se baviti svadbom. Baš sam srećna!

Ona je otkrila da će uzeti muževljevo prezime, bez obzira na to što je svi znaju kao Aleksandru Prijović.

 Ne znam da li ću se brzo naviknuti na prezime Živojinović, to će za mene biti novo – rekla je Prija, a potom sela na mesto vozača i odvezla budućeg supruga u nepoznatom pravcu.

Informer, SvetSvet