Rubirka “Odakle se sele” autora Nemanje Vujičića svake nedelje u okviru “Premijera vikend specijala” donosi itekako zanimljive, uzbudljive i šokantne priče o životima poznatih i slavnih.


14. januara od 14h očekuje vas još jedna itekako uzbudljiva priča iz rodnog mesta Željka Samardžića Nemanja Vujičić, novinar RTV PINK, posetio je
Mostar, mesto u kom su mu o pevačevom odrastanju, školovanju, prvim ljubavima, deci, ali i ulasku u svet muzike pričali Željkovi poznanici i bliski prijatelji.

Saznaćete zbog čega se Željko odeselio iz rodnog Mostara, videćete zgradu u kojoj je živeo 22 godine, a njegov kum će otkriti malo poznate detalje iz pevačevog života.
Otkriće i kako je Željko zamalo izgubio život i sa kakvim se posledicama suočavao posle toga, a osim toga, on je progovorio i o najtežem trenutku u pevačevom životu – o gubitku sina, za šta se do sada nije znalo.

Sve detalje o kojima se nikada nije pisalo saznaćete u rubrici “Odakle se sele” Nemanje Vujičića ako u nedelju, 14. januara od 14 časova budete bili uz televiziju Pink i emisiju “Premijera Vikend Specijal”.

SVETPROMO