Reper, muzičar, kompozitor i tekstopisac Stefan Đurić Rasta konačno objavljuje svoj prvi studijski album “Don reggaeton”. On je u ovaj regionalni projekat uložio oko 100.000 evra! Posle svih dosadašnjih uspeha koje je postigao svojim pesmama, Rasta je još jednom odlučio da pomeri granice i postavi nove standarde u muzici.

On će svake nedelje publici kroz spotove visoke produkcije predstavljati po jednu od novih sedam numera.

Već danas na njegovom Balkatnon gang kanalu pustiće numeru “Audi Q7” koja govori o dvoje mladih ljudi koji gaje ljubav i strast prema automobilizmu.

“Za muškarca ovo je sasvim uobičajen hobi, ali ne i za devojku, upravo zbog toga ona kod njega budi posebna osećanja i želju za blizinom. Odnos između ovo dvoje opisan je kroz romantičnu vožnju (trkanje) kroz grad. Njena želja da bude brza i njegova da bude bliži. Kroz mnoštvo scena vidimo njihov skladan odnos, ali kraj ostavljamo kao otvorenu priču, trku koja se nikada ne završava”, kaže Rasta.

Radnja ovog spota je smeštena u urbanoj sredini hladnog Beograda. Ovaj album nije međutim jedino na čemu je Rasta radio u poslednje vreme. On je spremio nekoliko novih numera za svoje poznate kolege, ali i za neke nove nade, međutim trenutno sve čuva u strogoj tajnosti.

Svetsvet, promo