Supruga muzičara Marka Đurovskog, Marija postala je ozbiljna preduzetnica. Za razliku od velike većine poznatih supruga koje udajom prestanu da rade i postanu domaćice, Marija je izabrala drugi put.

Ona je, naime započela proizvodnju zdravih detoks sokova koji su za kratko vreme postali potpuni hit, naročito među poznatima u Srbiji koji kilograme gube upravo zahvaljujući Marijinim proizvodima. Zato i ne čudi što su mnogi od njih došli da je podrže na prvoj promociji koja je bila organizovana u Kući Kralja Petra u Beogradu.

Marija je uz podršku supruga i sina Maksima dočekala poznate zvanice i korisnike njenih proizvoda koji su celo veče uživali u sokovima i salatama…

Ipak, glavni šou ukrao je sin poznatog para, Maksim koji je za vreme maminog obraćanja gostima šetao ispred nje sa balonima u ruci i dozivao je na sav glas. Ovo je izazvalo salvu osmeha kod zvanica, među kojima su bili i voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić, glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić, fudbaler Nemanja Rnić i mnogi drugi…

“Zahvalna sam svima na velikoj podršci, pre svega mojoj porodici. Najvažnije mi je da su moji sokovi zdravi i da svi mogu da ih konzumiraju, pa i deca. A moj sin Maksim ih obožava”, rekla je Marija Đurovski.

Svetpromo