Konačno je otkriveno ko je misteriozni frajer Dare Bubamare! U pitanju je Nemanja Bezbradica, bivši košarkaš Partizana koji trenutno igra u klubu Beovuk. Nemanja, koji je punih sedamnaest godina mlađi od Dare, i te kako je harao po gradu iako je tako mlad.

Kako smo saznali, jedna od njegovih najozbiljnijih veza bila je sa Goranom Aleksić Gogom, koje se verovatno sećate po učešću u rijalitiju Farma i aferi sa Nikolom Rađenom.

Gorana i Nemanja viđali su se mesecima, a raskinuli su kad je ona otputovala u Dubai. Iako nisu u kontaktu, Goga o Nemanji priča kako joj je seks sa njim bio najbolji koji je ikada imala, a kroz njen život prošlo je baš dosta frajera.

Nemanja je vodio izuzetno buran život pre Dare i sad se trudi da to sakrije od nje. On zna da Dari ne bi bilo pravo da sazna da je bio sa Gogom, pogotovo što je Goga prozivala Daru u medijima, pričala za nju da je laka ženska i šta sve ne. On joj je obećeo da su druge žene prošlost i da će od sada gledati samo nju“, priča izvor blizak košarkašu.

Ovaj zgodni sportista navodno je Bubamari pre mesec dana kupio luksuzni Rendž rover kako bi joj dokazao ljubav. Jedino što se ne zna jeste odakle je nabavio toliko para za tako skupocen auto budući da je klub u kom igra sve samo ne poznat i uspešan.

 

 

SVETSVET