Tijana Ajfon već danima u rijalitiju priča da su je ucenjivali raznim snimcima, a SVET ekskluzivno objavljuje dva snimka do kojih smo došli. U pitanju su audio-poruke pornografskog sadržaja u kojima starleta priča o tome koliko traje njen seks i šta sve nosi u torbici.

Gde si ti sada? Znači, biću je*ana dva sata, a ne je*e mi se, brate. Je*ala sam se večeras tri puta! Ne mogu više, brate. Ne znam šta da mi uđe večeras, u pi*du materinu. A puna mi torba kondoma i lubrikanata. Joj hit, znači užas!“, snimila je Tijana u glasovnoj poruci prijatelju koji je sada ucenjuje.

Mi ne sumnjamo da će najintrigantnija i najzgodnijih učesnica rijalitija Parovi uspeti da reši i ovaj problem i da sve okrene sebi u korist, a ne isključujemo ni mogućnost i da je sve ovo sama režirala. Kako inače objasniti i ovaj i drugi snimak u kojem kaže:

Znači, ovo mi je… Veruj mi da mi je lakše da me neko je*e sat vremena nego da organizujem ribe za bleju fazon. Evo Ivana, brate, ide sad u 11, doći će kasnije. I ovaj… Koga god zovem – mogu kasnije, mogu kasnije, mogu kasnije. Brate mili!“
KO UCENJUJE STARLETU SAZNAJTE U NOVOM BROJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA, 6. JANUARA

ZABRANJENO JE PRENOŠENJE VESTI ILI VIDEA BEZ NAVOĐENJA IZVORA – TABLOID SVET

Tamara DračaSvet