zorica-dukic-promo2

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz danas će u vili “Parovi” izgovoriti sudbonosno “da”.

Mlada je priznala da se udaje za  Gastoza samo iz ljubavi i da je zbog toga prešla preko raznih lomova koji su obeležili njihovu vezu, započetu baš u rijalitiju “Parovi“.

Oboje su čuli da se u medijima pominje mogućnost da dobiju nagradu za ovaj događaj, ali njima je ljubav najvažnija.

“Svakom treba novac, ali ja nisam ovde zbog para, želim da se udam za momka kojeg volim”, iskrena je Zorica Dukić.

Nenad Marinković Gastoz je priznao da je odabrao pravu ženu za sebe i da mu je to najveći dobitak.

IMG_3447 (1)

Ako osvojim duplu krunu, to jeste pobeda, ali nije poput ovog što mi se događa sa Zoricom“, priznao je svima Gastoz, koji je dodao da mu je ovo venčanje najveća nagrada.

Pripreme za venčanje su počele od ranog jutra, a vilu su u toku prepodneva posetili frizeri i kozmetičari.

U vilu su nešto pre 14 časova stigli i muzičari, koji su opustili napetu atmosferu i zapevali sa mladoženjinim zvanicama.

Potom je usledila “kupovina mlade”. Posle desetominutnog nagađanja Zorica je izašla iz spavaće sobe i poletela Nenadu u zagrljaj.

Dok je majka Zorice Dukić jedva dočekala da vidi ćerku i bude sa njom na venčanju, Gastozova mama se nije pojavila u vili “Parova”. Umesto nje, Nenadova podrška su bila braća.

Sat vremena kasnije, na vratima se pojavila Gastozova mama Goca. Posle suza i emotivnog pozdrava sa sinom, Gordana je darovala Zoricu zlatnom ogrlicom, kako nalažu tradicionalni srpski običaji.

Međutim,  čini se da Nenadova familija s očeve strane nije zadovoljna snajkom. Naime, Gastozova sestra Tatjana izjavila je za “Hepijev” portal da misli da njen brat samo dobro glumi.

Ja sam imala svadbu i znam šta je ozbiljan a šta neozbiljan čin, ovo je neozbiljno. Deset godina sam bila glumica, meni je sve scena. Nenad i ja smo mnogo slični tako da i on sve doživljava kao jednu veliku scenu, odlično glumi i to mi se dopada. Kada ste mnogo dobar glumac i kamere su svuda oko vas neke stvari nije teško odglumiti”, poručila je Gastozova sestra po ocu.

Da ne simpatiše porodicu Dukić Tatjana je pokazala i kada je ušla u vilu, kada joj je samo pružila ruku ali nije želela da je poljubi.

Zorica Dukić na venčanju u rijalitiju “Parovi” ima podršku svoje majke Mire i brojnih prijatelja. Međutim, sa slavlja je izostala i njena najbolja drugarica Ana zbog poslovnih obaveza.

Zorici je izostala najbolja drugarica, a Nenadu Marinkoviću Gastozu otac Đuro, i to zbog smrtnog slučaja kako je objašnjeno.

Kamera je ceo dan pratila pripreme za svadbu, a u jednom momentu je čak Zoričina mama izjavila da su njih dvoje brat i sestra.

Gastozu nije bilo svejedno, dok je Zorica blistala u prelepoj venčanici. Kada su prišli matičaru, mladoženja se preznojavao. Na pitanje da li Nenad želi da se oženi Zoricom, on se uzvrpoljio.

“Pa kad smo do ovde došli, mislim da bi bio red”, rekao je Nenad, dok se Zorica nevoljno nasmejala.

Na pitanje da li ona uzima Gastoza, Zorica se smeškala i rekla:

“E, pa sad ćemo da vidimo”.

Zorica je zadržala svoje i dodala Nenadovo prezime, dok je on zadržao svoje.

Dok je bacala bidermajer, on se raspao, a deo njega je uhvatila i Vesna Rivas.

vencanje-zorice-i-gastoza-foto-printskrin-1466263931-932051

Iako je pred kamerama izgledalo da svadba protiče u najboljem redu, mladoženja nije bio zadovoljan organizacijom.

Gastoz je u jednom trenutku počeo da psuje produkciju, a Zorica ga smirivala.

“Na ku**c mi se popelo sve ovo! Je l’ bar nešto možemo da znamo? Mi za njih ovo radimo, a oni nam tako vraćaju. Sram da ih bude, go**a jedna!”, vikao je Nenad.

Zorica i Nenad venčali su se oko 17 časova u dvorištu vile, a mlada je tek posle svadbene ceremonije izrazila svoje nezadovoljstvo.

Naime, tokom svečanog ručka Zorica se požalila kumu da joj nije ni do čega, pa ni do jela, te da jedva čeka da skine venčanicu.

Ona je Gastozu rekla da se ne nervira jer će sve biti ok kad izađu napolje.

svet.rspromo