parovi-nova-promo

Sinoć je u rijaliti šou “Parovi” bilo još jedno izbacivanje, a iz trke za glavnu nagradu do 100.000 evra ispao je Nikola Strahinić!

Naime, osmoro učesnika bilo je nominovano za izbacivanje, a prva na tabeli koja je osvojila najviše glasova publike za ostanak u vili bila je go go igračica Jelena Krunić sa 36,7 odsto glasova. Njoj su svi čestitali na osvojenom prvom mestu, a odmah ispod nje našla se Dalila Mujić koja je dobila 18,2 odsto glasova.

Treće mesto zauzela je Miljana Kulić sa osvojenih 14,8 odsto glasova, dok je četvrto mesto pripalo Aleksandri Krstić sa 11,4 odsto glasova. Dušan Ranđelović Rus zauzeo je peto mesto sa osvojenih 6,7 odsto, a šesto mesto pripalo je Vesni Rivas koja je imala 5,4 odsto glasova.

Trka za ostanak u vili bila je između Tijane Ajfon i Nikole Strahinića, međutim starleta je dobila 3,7 odsto glasova i time se našla na sedmom mestu, dok je ispod nje bio Nikola sa osvojenih 2,4 odsto.

nikola-strahinjic-parovi

Ukućani su plakali kada su se opraštali sa Strahinićem, a posebno devojke kojima je teško pao njegov odlazak, navodi portal happytv.rs.


Nikola Izbacen Iz Parova by cheloboos

svet.rspromo/facebook