Bivša go-go igračica, a danas popularna rijaliti zvezda Jelena Krunić veče pred ulazak u petu sezonu šou-programa “Parovi” privedena je u policijsku stanicu “29. novembar“ jer su joj u gaćama pronašli drogu, saznaje Alo.

Policajci su Krunićevu priveli u društvu javnosti nepoznatog muškarca, koji je takođe kod sebe imao drogu, samo u većoj količini.

Nakon saslušanja u policiji Jelena i njen prijatelj pušteni su na slobodu i protiv oboje su podignute krivične prijave zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci i zbog sumnje da su deo lanca beogradskih narko-dilera.

Jelena Krunić je široj javnosti postala poznata tokom učešća 2015. godine u rijalitiju “Farma”. Po sopstvenom priznaju, Jelena se na najpoznatijem imanju u Srbiji drogirala tako što je na žurkama mešala alkohol i tablete. U takvom stanju pokazivala je grudi, spopadala Kristijana Golubovića i terala ga na bludne radnje.

Jelena je priznala da je mešala alkohol i lekove i tokom učešća u četvrtoj sezoni rijaliti šoua “Parovi”. Zanimljivo je da ju je Gastoz optužio da se bavila prostitucijom, podvodila devojke i dilovala drogu. Takođe, prema pisanjima nekih medija, Jelena se pre nekoliko godina lečila od narkomanije.

“Oni su uhapšeni u okviru policijske akcije u kojoj su meta najjači narko-dileri u našem glavnom gradu. Policija prati lica koja su osumnjičena da rasturaju drogu po srpskoj prestonici, a kada su jednom prilikom dobili dojavu da je dostavlju kupcima, otišli su na lice mesta, gde su zatekli Krunićevu u društvu muške osobe, ali su im dileri umakli. Prilikom saslušanja u policiji privede ni nisu hteli da otkriju od koga su kupili drogu, ali će morati da odgovaraju zbog neovlašćenog nabavljanja i držanja narko tika. Ovo dvoje će se braniti sa slobode u redovnom krivičnom postupku. Sledi im saslušanje u tužilaštvu, a u daljem postupku istražitelji će pokušati da utvrde da li su zaista drogu uzeli za ličnu upotrebu ili su i oni sami dileri koji sarađuju sa glavnim dilerima, koji su na meti policije”, navodi izvor i dodaje:

“Jelena i muškarac koji se našao u njenom društvu uhapšeni su 28. decembra između 22:05h i 22:10h u Takovskoj ulici u Beogradu i istog trenutka privedeni u policijsku upravu za grad Beograd u Bulevaru despota Stefana. Kod Jelene je pronađen jedan gram droge kristal (poznatija kao “droga za siromašne”, jer je lako dostupna), koju je krila u donjem vešu, a kod njenog pretpostavljam prijatelja četiri grama iste nedozvoljene supstance. Nakon što su privedeni, oni su prosleđeni u četvrto odeljenje na saslušanje. Pošto je utvrđeno da kod sebe imaju količinu droge koja je za ličnu upotrebu, pušteni su na slobodu, a protiv oboje su podnete krivične prijave”, otkriva izvor dobro upućen u ovu priču i otkriva kako su pali Jelena i njen prijatelj.

Kako dalje saznaje Alo, beogradska policija će u narednom periodu i dalje goniti najjače dilere u gradu, kao i njihove kupce, među kojima je dosta javnih ličnosti, što već polako stvara paniku u srpskom džet-setu. Prva je pala Jelena, a sada ostaje da vidimo ko još sa estrade ima posla sa drogom.

Krunićevoj i muškarcu sa kojim je privedena zbog ovakvog kršenja zakona preti novčana kazna ili zatvor do tri godine, prema članu 246a Krivičnog zakonika Srbije. Jelena nije bila dostupna za komentar u vezi sa ovom delikatnom pričom, jer ona i dalje učestvuje u rijaliti šouu “Parovi”, i to po četvrti put.

svet/instagram