zorica-dukic-instagram1

Zorica Dukić je od produkcije “Parova” dobila 30.000 evra zato što je pristala da se vrati u vilu i pred kamerama odglumi veridbu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, saznaje Kurir.

Frizerka je naprasno odlučila da se vrati u takmičenje, i to baš u trenutku kad je njen dečko smuvao Ružicu Veljković. Mada se očekivalo da će Dukićeva zbog toga biti besna na Marinkovića i da će gledaoci svakodnevno viđati njihove svađe, desilo se suprotno.

Ona je odmah po ulasku rekla da je Nenadu sve oprostila i da mu uopšte ne zamera aferu sa Veljkovićevom, koju je tad nazivala pogrdnim imenima. Samo nekoliko dana kasnije Gastoz je pred kamerama pao na kolena i zaprosio Zoricu, koja je, naravno, odmah pristala da se uda za njega. Izvora iz produkcije televizije Hepi, međutim, tvrdi da je Dukićeva dve nedelje ranije dobila ponudu da se vrati u šou, a kao premija za to isplaćeno joj je 30.000 evra.

“Pošto je gledaocima bilo zanimljivo da gledaju Gastoza i Zoricu u Parovima, a tada je bio i najveći rejting rijalitija, producenti su rešili da Dukićevu vrate u vilu”, rekao je Kurirov sagovornik.

instagram