Nova epizoda emisije “Magazin In”, autorke i voditeljke Sanje Marinković, donosi nove zanimljive teme i uvek aktuelne goste.

Ove subote, Sanja će ugostiti pevačice Nedu Ukraden i Zlatu Petrović, voditeljku Draganu Katić, Vesnu de Vinču i ekskluzivno, prvi put posle porođaja, pevačicu Jelenu Kostov.

Ove dame će u emisiji “Magazin In” otkriti kako su uredile život po svojim pravilima i da li su sada srećnije, fatalnije, zadovoljnije i zdravije.

Zlata će otvoreno govoriti o tome zašto su muškarci uvek sanjali krevet i seks sa njom, ali i da li će otiči na svadbu svog bivšeg supruga Zorana Pejića Peje.

“Podrazumeva se, ako ja ne odem, onda nema svadbe”, rekla je Zlata.

Neda je priznala da joj muškarac nikada nije bio razlog za sreću, dok je Dragana otkrila da bi njeni sinovi želeli da se uda jednog dana.

Jelena Kostov, koja se prošle godine ostvarila u najvažnijoj ulozi u životu, ulozi majke, prvi put se nakon porođaja pojavila u nekoj emisiji.

Osim toga, pevačica se i udala za svog izabranika Miljana, te otkriva sve o venčanju, kao i zašto je Miljan za nju bio jedini pravi.

Ne propustite još jednu zanimljivu epizodu emisije “Magazin In”, ove subote, 22. aprila, od 17 časova, samo na Televiziji Pink!

SvetInstagram, printscreen