Porodicu Jelene Karleuše zadesilo je nešto o čemu mnogi sanjaju. Suprug pop dive Duško Tošić otputovao je u Kinu kako bi potpisao ugovor svog života. On će, naime, u fudbalskom klubu koji trenira Dragan Stojković Piksi imati neverovatno platu od POLA MILIONA EVRA MESEČNO, tj. šest miliona evra godišnje. U ovu neverovatnu cifru nisu uključene premije, nagrade i sponzorski ugovori koji takodje mogu biti milionski.

Iako su njegovi ugovori sa turskim Bešiktašom bili više nego dobri, ovaj novi će Duška načiniti najplaćenijim srpskim defanzivnim igračem svih vremena.

Odmah se postavlja pitanje hoće li Jelena uopšte imati potrebu da nastavi da nastupa i da se bavi svojim poslom na način na koji je to činila do sada budući da će joj suprug biti multimilioner.

Jelena ne planira da prestane da peva. Niti će proredjivati svoje koncerte. Ona živi za scenu i njen suprug to razume. U planu joj je novi album, kao i velika koncertna turneja. Dakle, sve ostaje kao što je bilo,’ kaže izvor blizak muzičkoj zvezdi.

Ipak, budući da je Kina daleko, Jelena će morati da putuje dosta redje kod muža nego što je to činila dok je živeo u Istanbulu, što automatski znači da će porodica manje vremena biti na okupu.

SvetSvet