Nenad Marinković Gastoz priznao je da duguje Stefanu Đuriću Rasti 20.000 evra! Rijaliti učesnik je od repera pozajmio skupoceni automobil koji mu je ukraden, pa sad mora da nadoknadi štetu.

Pobednik četvrte sezone „Parova“ ispitivan je na poligrafu u okviru emisije „Parograf“, a iako se sve vreme šalio i davao lažne odgovore, na jednoj temi se uozbiljio. Gastoz je na pitanje „Da li je istina da Rasti dugujete novac?“ odgovorio potvrdno.

Bio sam kod Raste u studiju da radim duet s njim i video sam njegov „mercedes“. Bio sam očaran. On je imao dva ta automobila i ja sam ga zamolio da napravim jedan krug. Rasta mi je rekao: „Burazeru, neću ti dati krug, evo ti na nedelju dana da ga voziš.“ Vozikao sam ga kroz grad i jednom prilikom seo u restoran.

Parkirao sam kola pozadi na parkingu i auto je, dok sam ja bio u kafiću, ukraden. Tri momka su digla auto. Imali su neki specijalni ključ koji su gurnuli u bravu i upalili. Lepo su izašli napolje, kroz rampu. Posle sam video na snimku da su to uradili za sedam sekundi – počeo je Gastoz i dodao da je odmah otišao kod Raste da mu objasni šta se desilo.

Javio sam mu, a potom oko pola dva uveče sam otišao kod njega u studio, tada je radio Anin novi album. Bio je to februar 2017. godine. Rasta je malo bio u šoku, ali rekao je: „Okej, ja sam ga platio 40.000 evra, ali pošto nisi ti kriv, pola da mi daš.“ Tada nisam imao pare, dao sam mu pet hiljada evra i rekao da me sačeka. To je razlog zašto sam u rijalitiju. Ne mogu da kupim stan jer imam taj problem na grbači. Kapiram da Rasta gleda ovo i da razume i pozdravljam ga. Čekaju ga pare kada izađem. Auto nikada nije pronađen, ali Rasta je od prijatelja iz Bugarske čuo da je tamo završio i da je verovatno otišao u delove. To je nešto o čemu nisam hteo da pričam, ali eto – kaže učesnik „Parova“.

Ipak, Gastoz tvrdi da su pljačkaši na meti imali upravo repera.
Rasta je bio na meti. Oni su mislili da je on u kafiću.

Kurir, SvetSCANDAL