Iako je Marija Šerifović pesmu “11” prvi put izvela na Dan zaljubljenih kada se tom prilikom uključila u lajv na Instagramu, trebalo je da prođe skoro godinu dana do zvanične premijere.

U razgovoru za “Alo!” Marija je otkrila zašto je toliko čekala da publici predstavi konačnu verziju pesme, ali i koliko otkriva o sebi kada peva emotivne tekstove pesama.

“Trebalo je mnogo vremena da se uradi ovakav aranžman i da se pesma zgotovi, što se kaže. Kada kažem da je neka pesma autobiografska, tada ne mislim da sam je ja pisala ili da je to radio neko drugi, dok sam mu ja sedela nad glavom. Samo jedna pesma potpuno opisuje Mariju Šerifović, njen život, ali i kompletnu suštinu, a reč je o “Pametna i luda”. Sve ostalo što pevam sam na ovaj ili onaj način preživela i proživela, a potom sam u svojoj glavi i biću sve te emocije obradila i izbacila kao delo. U tom smislu, nikada ne bih mogla da otpevam tekst koji me ne pogađa, a u novoj pesmi refren je bio presudan”, kaže Marija i objašnjava zbog čega je u naslov emotivne pesme stavila broj 11.

“To je datum koji mi se mnogo puta događao, a rođena sam u novembru. Jedanaest je moj srećan broj, a u životu mi se puno lepih stvari dešavalo i na neki način su imale veze sa tim brojem”, kaže pevačica koja već nekoliko godina živi na dve adrese, u Beogradu i Los Anđelesu.

Poslušajte pesmu:

SvetSvet