Sinoć je u jednom prestoničkom lokalu atraktivni pevač Milan Ankić promovisao svoj prvi spot za numeru pod nazivom “Do ludila”. Mesto dešavanja je bilo krcato prelepim devojkama ali i brojnim predstavnicima estrade što je bilo za očekivati s obzirom na to da Milan nije početnik već poslednjih deset godina suvereno vlada beogradskom noćnom scenom. Stoga i ne čudi sto ga nazivaju “kraljem klubova”.

Marina Visković sa kojom je svojevremeno Ankić nastupao došla je da ga podrži medju prvima. Na početku karijere radio je i sa Ninom Radulović ali ona je, kako bi izbegla preteranu pažnju medija došla poslednja. Iako se sa svojim dečkom, teniserom Filipom Karajinovićem nikada ne pojavljuje zajedno na javnim događajima, ovaj je pak bio izuzetak!

Goga Sekulić je sedela u društvu Dragana Brajovića Braje i njegovog sina, a Saša Vidić je zabavljao prisutne medije svojim duhovitim modnim komentarima na račun cele estrade.

Takođe, veliku pažnju izazvao je dolazak devojke iz spota, misice iz Hrvatske sa atraktivnim drugaricama tako da su pripadnici jačeg pola komentarisali da nikada nisu bili na lepšoj promociji, i u figurativnom i u bukvalnom smislu!

U svakom slučaju već prvim spotom Milan Ankić je osvojio brojne simpatije i najavio da od njega i ubuduće možemo da očekujemo samo kvalitetno i drugačije!

 

SvetE-Stock/Kobra