Miljana Kulić imala je pre nekoliko nedelja žestoku raspravu sa najpoznatijim ljubavnim rijaliti parom, Lunom Đogani i Slobodanom Radanovićem. Tom prilikom oni su izneli niz optužbi i uvreda, a u celu situaciju umešane su i njihove prodice.

Naime, pre nekog vremena u medijima se pojavila vest da će Lunina mama, Anabela Atijas tužiti Miljanu zbog njenog ponašanja prema blogerki i njenom dečku. Kako je tada navela, Anabela smatra da je psihička tortura koju Luna i Sloba preživljavaju od strane Kulićeve mnogo gora i ozbiljnija od bilo kog drugog vida nasilja.

Tim povodom novinari su pozvali Miljaninu majku, Mariju Kulić, da provere da li joj je stigla Anabelina tužba i kako je na nju reagovala.

“To su gluposti, imam ja preča posla. Neka podnosi šta hoće, nije problem. Nije mi ništa stiglo! Ja ću da podnesem tužbu protiv Slobe što se unosio trudnoj Miljani u facu i što je hteo da je udari”, rekla je Marija za Pink.rs.

Miljanina mama nije bila raspoložena da komentariše ostale sporne situacije u Zadruzi. Ona nije imala komentar ni na Miljaninu svađu sa Mikijem Đuričićem, koji joj je donedavno bio najbolji prijatelj u Beloj kući.

Podsetimo, Kulićeva je pre dve nedelje dobila funkciju vođe i za potrčke izabrala Slobu Radanovića i njegovu još zakonitu suprugu Kristinu Kiju Kockar. Ovo je bio povod da između Lune i Miljane izbije žestok sukob u koji se odmah umešao i Sloba. Ipak, oni su uspeli da reše svoje nesuglasice i prethodnih dana su normalno funkcionisali i komunicirali, ali njihove porodice očigledno ne žele da zakopaju ratne sekire.

 

SvetSvet