Bivši učesnici Zadruge Nadežda Biljić i Miki Đuričić obeležili su prvu sezonu Zadruge, a njihov intimni odnos pred kamerama imala je prilike da vidi čitava Srbija.

O ovoj temi danima se pričalo, a Nadežda je u jutarnjem programu otkrila da bi ona ponovo isto uradila i da je na vreme znala da je to mesto na kome su ona i Miki imali seks pokriveno kamerama, jer su od početka postojale simpatije između njih.

– Ta kamera je bila skrivena tačno tako da je ne vidi. Mi kad smo se okrenuli i kad smo videli, ja se mislim u sebi:”Šta ustaješ sad kad smo već došli do toga, idemo do kraja”. Mi bi to uradili i da smo znali da su kamere. Mi smo se privlačili, tu je postojala hemija od kad sam ja ušla u rijaliti. Mi smo stalno flertovali i sprdali se – rekla je Nadežda.

Iako su se njih dvoje nakon svega verili Nadežda kaže da više nisu zajedno.

 Nismo mi više zajedno. Šta se desilo? Desili se Miki Đuričić i Nadežda Biljić. Dve budale! – rekla je ona kroz osmeh i dodala:

– Smejanje… znaš koje! Deset dana cela Srbija priča o seksu, a niko nam ne govori unutra da se to snimilo… Gledala sam, nisam loša!

Pevačica je potom otkrila i kako je došlo do cele situacije.

– Ja izašla na cigaretu, on izlazi iz kupatila, i kaže: “Da se povatamo?” i ja kažem: “Ajde”. I to se tako desilo – ispričala je Biljićeva.

Pogledajte šta je Nadežda rekla o seksu sa Mikijem o kojem je brujala cela Srbija:

 

SvetE-STOCK.US