Miljana Kulić sinoć je u okviru nastavka druženja sa učesnicima Zadruge, u emisiji “Narod pita” još jednom iznela svoje mišljenje o rijalitiju, kao i o najpopularnijem trouglu Kija-Sloba-Luna, koji i dalje izaziva ogromnu pažnju gledalaca.

Miljana je između ostalog rekla kako bi jedino volela da ostane u kontaktu sa Kijom, a da je “ostali učesnici ne zanimaju”.

“Što se tiče Lune, niko ne osporava to da se ljubav dogodila. Osporava samo to što je čovek bio oženjen. Niko ne krivi samo Lunu, koliko je ona kriva, toliko je i Slobodan. Ona nije mogla na silu da ga prisili da on bude sa njom, znači on je to želeo i svesno uradio. Ona je druga u ovoj priči, znači da nije poštovala sebe, jer je znala da njegova zakonita supruga može da dođe do situacija do kojih je dolazilo”, bila je prvo blaža Miljana, a kasnije direktna kao i u rijalitiju.

“Luna je trebalo da stavi sve na papir, da izvaga. Znala je da je to rijaliti, znala je šta se dešava u nastavku ako to bude uradila, svesno je ušla u to kao i on. Tražila si, gledaj sada, trpi i snosi posledice za ono što si uradila. Nosi se sa tim, a ne da praviš žrtvu od sebe. Ljubavnica nikad ne može da bude žrtva. Mlada je, treba da je voli slobodan momak, ne Slobodan Radanović, nego slobodan momak”, rekla je Miljana.

“Pileći mozak, kokošji mozak samo može to da dozvoli sebi! Čim stupiš u vezu sa čovekom koji je zvanično oženjen, ne poštuješ ni sebe ni porodicu, gaziš moralne vrednsoti i svoje i svoje porodice”, rekla je Miljana iznoseći kako Luna nije trebalo da stupi u odnos sa Slobom.

Pogledajte snimak:

 

Svete-stock