Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković bile su gošće u jutarnjem programu TV Pink, kod Dee i Sarape, gde su nakon završetka Zadruge prokomentarisale svoj odnos.

Jovanu i Sanju mnogi smatraju najhrabrijima u Zadruzi, budući da su javno pred milionima gledalaca priznale da su u vezi, što je voditeljka konstatovala i u “Novom jutru”.

“Možda su dve-tri osobe priznale to u Srbiji javno. Ja se iskreno nikad nisam pokajala zbog toga, nisam osetila strah. Ja sam se samo uplašila kako će moji reagovati, da njih neko ne osuđuje, a to da li me neko osuđuje, ja ću to podneti i to je to”, prokomentarisala je Sanja koja je rekla i kako je još uvek zbunjena nakon izlaska iz Zadruge.

“To je kod nas tabu tema i nije normalno, ali Bože moj, nisam ni ja normalna. (smeh) Bitno je da nama bude lepo, da uživamo sada, slažemo se, prošlo je sve, bila je mama i upoznavanje…”, rekla je Matora.

“Bilo je super. Bile smo na ručku… Ali bolje da oni pričaju, ja sam bila nemi posmatrač”, ubacila se Sanja, pa je Matora nastavila.

“To je bio haos. Nisam znala da li da idem sama ili da povedem nekoga… Idemo da kupimo cveće, pa ne znamo koje cveće mama voli, pa smo pola sata tražili, pa da ne bude puno svetla… Mislim da joj je bilo lepo, uživali smo, pričali smo, što je najvažnije”, ispričala je Matora.

Sanja je progovorila i o tome kako je smogla hrabrosti da prizna da je sa Jovanom, kako samoj sebi tako i u rijalitiju, javno. Inače, Sanja i Matora će 28. septembra obeležiti devet meseci svoje veze.

 

Svetsvet, printscreen