Možda bi Maja Berović u budućnosti mogla da se pozabavi numerologijom umesto “čudnim snovima” u kojima je bila “savršena polovina” tvorcu vizuelnig identiteta njenog novog albuma “Mala lomi” jer je nekoliko dana nakon što je napunila 30 godina, CD sa potpisom City recordsa preslušan čak 30 miliona puta.

“Činjenica da se album sluša konstantno, da ga publika istražuje i da trend njegove popularnosti raste, čine me ponosnom ali i opravdavaju moja prvobitna očekivanja da sam “u ruke” najboljem izdavaču predela hit album”, kaže Maja koja je modernim zvukom pridobila i najmlađu populaciju.

“Podatak da mi se ovakav uspeh desio baš na trideseti rođendan, ne izuzima činjenicu da su moji najmlađi obožavaoci oživeli i moje najstarije pesme. To je znak da sam sve vreme bila na pravom putu, čak i kada su neki u mene sumnjali. Nisam ja izmislila mešanje džina i limunade ali taj fatalni spoj dobrog ukusa u ustima, sada je potkrepljen celokupnom audio-vizuelnom bajkom sa potpisom “Viktorijina tajna” koja još nije razotkrivena. Hvala vam na tome što ste me ubacili u izbor letnjih hitova koje slušate ali ove pesme će i u hladnim danima iz vas izvlačiti najrazličitije emocije. Pa i one hladne kojih bi trebalo da se rešimo zarad sopstvene sreće. Moja sreća je i u mojim bližnjima sa kojima sam slavila “ulazak u četvrtu deceniju”. Bolje sama to da napišem nego da mi sedma sila dodaje. A bez sedme sile ništa. Hvala onima za koje sam od stupanja na scenu ista, hvala onima koji su me osporavali, ne shvataju da su tako muziku mi podržavali. Svaka umetnost je izložena sudu ali u slučaju “Mala lomi”, narod je već doneo presudu. Ko god bio ta porota glavna, 30 miliona slušanja na Jutjubu, nagrada je slavna”, poručuje pop-folk zvezda u svojoj “muzičkoj poslanici obožavaocima i medijima”.

SvetInstagram