Zdravko Čolić obradovao je svoju publiku novim spotom “Kuća puna naroda”, koji je objavljen danas na zvaničnom Zdravkovom YouTube kanalu.

Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamišljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mesta lažne emotivne iluzije. Svojim glasom on želi dotaći ljude, ispričati priču o predivnoj laži. Finalizirajući priču, hrleći ka njemu, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži. Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekeš je poverio Tijani Šarenac, iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.

“Ova pesma, za koju je tekst napisao Gibonni a koja je naša prva saradnja, asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pesme kaže “Živote moj, podari mi glas, pjesmama da zagrlim vas”, rekao je Čolić.

Tekst pesme napisao je Zlatan Stipišić Gibonni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

“Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku”, izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

U pitanju je pesma koja je treća ekranizacija sa najnovijeg albuma “Ono malo srece”, regionalnog izdanja dve najveće izdavačke kuće PGP RTS i CROATIA RECORDS.

SvetSvet