Još uvek zakonita supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kija Kockar, prvo je branila a zatim i negovala izgrebanog pevača, nakon što ga je fizički napala bivša ljubavnica, Luna Đogani. Već sledećeg dana, Kija se prisetila svega što je obeležilo poslednju žuruku u rijalitiju, izvinjavajući se svima umesto Lune i Slobe za sve što su čuli i videli.

“Ovo je katastrofa. Blam godine sinoć. Roditelji, prijatelji, familija gledaju te ljude, to ponašanje… sramota. Mene je blam umesto drugih ljudi. Eno, muž mi je u ranama, u krevetu. Vidam rane od muža koje mu je ljubavnica nanela, to je ta ironija života. To je taj blam godine.”

“Mene je blam umesto njih dvoje. Evo ja se duboko izvinjavam umesto njih dvoje za blam od sinoć… Strašno. Još sam u šoku. Malo mi je i smešno i žalosno u isto vreme, iskreno da vam kažem. Da, ja sam pretrpela uvrede, ali ja… mislim, šta reći, to govori o dotičnoj, ne govori o meni”, pričala je Kija, ironično komentarišući kako je Luna zaista pokazala kako se ponaša jedna dama.

SvetE-STOCK.US