Nedavno su se u kladionicama pojavile kvote za predstojeće beogradske izbore, a na listi potencijalnih kandidata nalazi se i pop diva Jelena Karleuša.

Čim su se kvote objavile, Karleuša je zaintrigirala javnost porukom na Tviteru: “Da li da se kandidujem?”, a u petak je za Srpski telegraf to najavila kao realnu opciju:

Ako postoji želja Beograđana da se kandidujem, to ću i učiniti. Samo postoji realan problem da ću u tom slučaju i pobediti, a onda će mnogi biti u problemu. Tužna realnost srpske politike je da bi svaki Beograđanin glasao pre za mene nego za bilo kog od ponuđenih kandidata. Bila bih jasan glas Beograđana, njihovih stavova i njihovih zahteva koje bih zastupala pred Vladom Srbije. Kao takva, bila bih jako opasna – poručuje pevačica koja nas je navikla na kontroverzne izjave i skandale zbog kojih je podelila Srbiju na one koji je obožavaju i one koji ne mogu da je podnesu.

Džej Kej, kako je nazivaju po inicijalima, bila bi tek treća žena u fotelji gradonačelnika Beograda, a kladionice joj daju šansu 1:1.500 (na uloženi dinar dobijate 1.500 puta više).

SVETSVET