Od sinoć je “Zadruga” bogatija za dva nova ukućanina. Radi se o Gordani Džehverović, majci Teodore Džehverović i o Pinkovoj zvezdi pevačici Nadeždi Biljić. Koliko mu nije prijatno što je tu njena majka Anđelo Ranković svojoj devojci Teodori priznao u garderoberu.

Drago mi je zbog toga, što je došao neko ko će da mi pomogne da se skloniš od mene, zato što želim da se sklonim od tebe,’ rekla je Teodora Anđelu.

Oni su ovom prilikom počeli da se svađaju, nakon čega je Teodora iskoristila trenutak da svom dečku prebaci situaciju sa Anom Korać.

‘Sad se smeje cela soba, zbog Ane! Hajde ponovo da se inatimo. Drago mi je što ti je lepo i što imaš svoje društvo. I jako je lepo što mi se smeješ u facu. Žena je sada došla, ne želim da je teretim odmah, jer postoji čovek (Miljan) sa kojim treba da reši problem. Znaš na koga mislim,’ nastavila je Teodora.

Nakon ove svađe sa Teodorom, koja mu se izvinjavala, Anđelo je otišao da razgovara sa Anom Korać, kojoj je rekao da se skoro svakoga dana stresira zbog svađa sa pevačicom. Inače, njegova devojka je sinoć provela noć sa svojom majkom, koja od početka i nije baš podržavala vezu svoje ćerke sa manekenom.

Pred zoru, Anđelo je razgovarao zajedno sa Teodorom i njenom majkom Gordanom u pabu, a kao je sve izgledalo, pogledajte u video-klipovima ispod.

PinkSVET