U emisiji Zvezde Granda izabrano je šest finalsta koji će se 23. juna u beogradskoj Areni boriti za pobedu, a najmanje glasaova publike osvojila je Nadica Ademov.
Naime, Nadica će šansu dobiti da se 13. juna u baražnom takmičenju zajedno sa ostalim izbačenim takmičarima vrati direktno u finale. Najveći broj bodova od žirija dobila je Vanja Mijatović čiji su glasovi duplirani sa SMS glasovima publike.
U finale su se plasirali: Vanja Mijatović, Darko Martinović, Andreana Čekić, Milica Pavlović, Nikolina Kovač i Slobodan Rakić.
Ovogodišnji pobednik Zvezda Granda osvaja stan u Beogradu i CD sa osam pesama, dok će drugoplasirani finalista dobiti skupoceni autormobil.
Kao i prethodno kolo, i ovu emisiju je kao član žirija obeležio folker Dragan Kojić Keba koji nije odoleo da ponovo izvređa jednu od takmičarki, atraktivnu Milicu Pavlović iz Leskovca za koju je rekao da je plastična.
“Mislim da žuriš da dođeš brzo do slave”, rekao je Keba Milici, na šta mu je ona odgovorila da to nije tačno i da je to samo njegov utisak. Pomalo se stiče utisak da je ovaj sukob postao ličan jer se proteže od prošlog vikenda, a manifestovao se i u ponedeljak u emisiji “Narod pita” da bi dobio svoj nastavak dobio i večeras u emisiji koja odlučuje ko ide u Superfinale.
Nakon silnih kritika koje je Keba uputio Pavlovićevoj i dodelio joj osam bodova, mlada Leskovčanka mu je otpevala “I Will Always Love You”, pokazujući da je komentari folkera nisu uzdrmali. Kako Keba ne bi ostao dužan to izvođenje je ocenio sedmicom.
Bilo je sitnog sukoba i između producenta Perice Zdravkovića i Kebe. Producent je Milici dodelio deset bodova, pa je Keba prokomentarisao da je to zbog toga što je i Zdravković iz Leskovca, ali ga je producent spustio kada je poželeo da mu ‘daju Kebin mozak da se odmori’.
Inače, pojedini članovi žirija su iskoristili priliku da se našale na Kebin račun, pa je tako folk pevač Aca Ilić podsetio na Kebin gaf od prošlog puta kada je pogrešio da se srpski pesnik zove Slobodan, a ne Milan Rakić.
“I šta utvrdismo? Kako se zove naš srpski pesnik? Da li Milan ili Slobodan Rakić, našalio se Ilić”, što je očigledno uvredilo Kebu pa je upitao da li je to na njegov račun.

 

Izvor: Svet Plus