Farmeri su odlučili ko ide u arenu. Farmeri su uz obrazloženje odlučili kome će dati svoj štapić. Najviše štapića dobila je Stanija. Stanija je dobila više štapića od Akija, a prema glasovima publike Nazif je drugi duelista. Stanija je rekla da joj štapići ništa ne znače i da će ljudi odlučiti da li treba da ide ili ostane. Aki je rekao da mu je drago što ostaje i da će nastaviti da bude takav kakav jeste.
Farmeri su dobili pismo od zadruge i naravno odmah je ispala svađa. Zorica je izjavila da će prebiti Vesnu Rivas, a Era da će raditi po ceo dan.

 Naime, zadruga je poslala pismo farmeri i saopštila im da su svi kažnjeni zato što ne shvataju ozbiljno zadatke. Zorica je prva skočila i iskritikovala prvo Eru da nije dobar gazda i da je u poslednje vreme popustio.
“Ne mogu da gledam i slušam domunđavanja vezana za rad”, rekla je Zorica. Saška Karan pridružila se Zorici i rekla da je kod Ere neko privilegovan i da štiti pojedince. Era je pitao koga on to štiti i Saška je rekla da misli da je to Vesna Rivas.

Vesna je odmah skočila, raspoložena za svađu i pitala Sašku zašto se kači za nju, a onda se ubacila i Zorica i rekla: “Najveći si neradnik i zato svi za tebe kače”.
“Ja sve radim i ne vidim ovde neradnike”, rekla je Rivas.
Zorica je kasnije izjavila da mora nekog da prebije i kako kaže: “To će biti ona”, aludirajući na Vesnu Rivas.

Seksi Sandra nadimak je dobila zbog privlačne pozadine kojom se očigledno veoma ponosi. Dokaz za to je i njeno svlačenje pred kamerama i šetanje u tangama na radost svih obožavatelja kraj malih ekrana.  Da li je u pitanju mali gaf i marketing gledaoci mogu sami da prosude.
Jovana Nikolić je na prošloj zabavi plesala sa Danijelom Alibabićem, a na ovoj se zbližila sa Milanom Tarotom. Dok je Jovana sedela Milanu u krilu on je nekoliko puta poljubio. U jednom momentu je prokomentarisao: “Svi se pitaju da li sam te poljubio”,  rekao je Milan.
Jovana je dodala: “Pitaćemo sutra zadrugu da li smo se kresnuli i koliko smo se puta kre*nuli”, zaključila je Jovana.

A mi vas pitamo, ko je vaš favorit na Farmi?
Trenutno nema aktivnih anketa.


Izvor: Kurir, Blic