Zorica Brunclik otvorila je dušu u emisiji “Dobro veče, Srbijo” – pevačica je otkrila detalje višegodišnjeg medijskog šikaniranja zbog svog političkog angažmana i zašto su je prozivale kolege Miroslav Ilić, Momčilo Bajagić Bajaga i Vesna Zmijanac.
Priznala je da je i danas u kontaktu sa Mirom Marković, suprugom bivšeg predsednika Slobodana Miloševića i predsednicom JUL-a, čiji je simpatizer.
“Svojih prijatelja se ne odričem ni u dobru ni u zlu. Prozivaju je za stan koji je ‘izboksovala’ za bebisiterku svog sina, a neka mi neko kaže da to ne bi uradio kada bi mogao”, rekla je Zorica, i dodala da se ne kaje što se učlanila u JUL, zbog čega je bila zabranjivana u medijima: “RTS je tada bio jedina televizija, a ja sam na njoj bila zabranjena i to traje već 12 godina. Nedavno me je pozvala prijateljica koja radi na ovoj televiziji i rekla: ‘Pozvaće te u emisiju ‘Jedna pesma, jedna želja’, a postoji mogućnost i da se pojaviš u ‘Žikinoj šarenici’.’ Nasmejala sam se i rekla da ću na RTS ući jedino na crvenom tepihu koji ću lično kupiti”, kroz osmeh je rekla Zorica.
Pevačica kaže da je trpela torturu Vesne Zmijanac, bivše supruge njenog sadašnjeg muža Miroljuba Aranđelovića Kemiša. “Bila je fatalna žena i mnogi političari na dobrim pozicijama su se utrkivali da joj ugode, a ona je samo izdavala naloge kako da me sabotiraju. U to vreme su mi bile vezane ruke i nisam mogla nigde da radim zbog toga, ali sam ipak išla dalje”, ističe Brunclikova, i napominje da su je ipak najviše povredile pogrdne reči Momčila Bajagića Bajage i Miroslava Ilića. “Sa Miroslavom sam čak bila i prijatelj. On je mena zvao Julka, a ja njega Spale, jer je bio član SPS-a. Odjednom je počeo da me blati po medijima! Miroslav i danas može da drži koncerte jer mu je zet na političkoj funkciji, a meni preostaje samo još da ćerku Zlatu udam za nekog budućeg predsednika, pa ću da pevam tri dana u ‘Areni'”, kroz osmeh kaže Zorica, i dodaje da 20. aprila čeka ročište sa Milošem Bojanićem, koga je tužila jer ju je u rijalitiju “Farma” optužio da je nelegalno dobila stan. “Molim Miloša da se pojavi na sudu jer već dva puta nije došao. Jedva čekam da dokaže da je u pravu”, zaključila je Zorica.
Povodom Zoričinih optužbi oglasili su se Miroslav Ilić i Vesna Zmijanac. “Nit je uzimam u usta, niti me interesuje. Kad god se pojavi, a to se, na sreću, dešava retko, ona priča o meni. Zaista nemam nikakvu potrebu da je komentarišem”, rekla je Vesna za Pulsonlajn, dok je Miroslav bio oštriji: “Niti sam gledao emisiju, niti me zanima šta Zorica se*e!”, odbrusio je Ilić.

izvor: Press