Pevačica Zlata Petrović besna je na sina Mikija Dudića koji je i dalje zavisan od kocke, pa je rešila da mu “zavrne slavinu” i ne da više ni dinara.

Mikiju zbog toga, navodno, ne samo da je majka okrenula leđa, već ga je i žena napustila i odvela decu.

Pevačica se, kako piše Kurir Stars, žali bliskim prijateljima da ne može više da trpi sina i pokriva njegove dugove i da je, ovoga puta, rešila da ga opameti:

On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu više ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi“, kaže Zlata i u dahu nastavlja:

Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice”.

Mikijev otac, pevačicin bivši suprug Hasan Dudić, međutim, “drvlje i kamenje” baca po Zlati:

Sram nek je bude. Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovek, na mestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se. A to što se on kocka, to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisveta”.

svet.rsivan vučićević