Pevačica Jelena Jovanović, koja se svojevremeno takmičila u “Zvezdama Granda” a sada glumi u hit seriji “Smešno ćoše kod Đoše” na Pinku, dobila je ponudu za ulogu u turskoj seriji, čiji je radni naziv “Intikam” (Osveta). Jeleni je posle nastupa u jednom beogradskom klubu prišao producent iz Turske i ponudio joj ulogu koju je inače odbila Dara Bubamara.
“Predstavio se kao producent iz Turske i rekao mi je da su me neki ljudi iz Srbije preporučili za ulogu u jednoj turskoj seriji. Obećao mi je da ću uskoro dobiti poziv za kasting za ulogu Srpkinje koja, kako je rekao, u seriji ima sporednu ulogu, ali veoma zapaženu.

 

Naglasila sam mu da ne govorim turski, a on mi je rekao da ću u seriji uglavnom pričati na srpskom, dok za dijaloge na turskom ne treba da brinem jer će biti sinhronizovani i da je to praksa u većini turskih serija. Prema njegovim rečima, i glas Emine Jahović u seriji “Polje lala” je sinhronizovan, tako da to neće biti problem”, kaže Jelena, koja je posle takmičenja „Zvezde Granda” glumila i u seriji „Seljaci” i snimila nekoliko pesama, među kojima se izdvojila “Misterija”.
Njen kolega iz serije “Smešno ćoše kod Đoše” Bogoljub Mitić Đoša kaže da se ponosi njome.
“Ako postane zvezda u Turskoj, nek se zna da sam ja prvi otkrio njen glumački talenat”, s osmehom poručuje Đoša.

Izvor: Press