miroslav-ilic-i-zorica-brunclik-foto-ivan-vucicevic

Pevačica Zorica Brunclik, koja je tokom devedesetih bila u ratu sa Miroslavom Ilićem, prvi put govori o danima kada se sa kolegom provlačila po sudovima. Brunclikova je tužila Ilića jer je rekao da viri iz suknje Mire Marković, a sada otkriva da ga je dobila na sudu, kao i da joj se on izvinjavao. Sa druge strane, Ilić poručuje da ga je briga šta njegova rivalka priča.

“Miroslav i ja smo zakopali ratne sekire. Tužila sam ga nakon što je ispričao da sam se Miri Marković zavlačila pod suknju. Zaključak celog procesa je bio da sam ga dobila na sudu i da mi se zbog svega izvinio. Rekao mi je da je tada bio deo harange koju su vodili protiv mene i da je on jednostavno to morao da uradi”, započinje priču Zorica i dodaje da je on to radio iz ličnih ubeđenja, te da mu se nikako nije dopadala politika za koju se Brunclikova tada oštro zalagala.

“On je imao potrebu da me pljuje iz jednog prostog razloga – bio je na listi Socijalističke partije, on je bio u toj partiji i bio je kandidat za poslanika, pa je imao potrebu da me zbog toga pljuje”, kaže pevačica i dodaje:

Posle tog slučaja godinama se nismo viđali, a kada smo se sreli, prišao je da se pozdravimo. Naravno da sam ispala čovek i pozdravila se sa njim. Nisam uzela pare na sudu, meni satisfakcija nije bila to, već da saznam zašto je imao potrebu da sve to kaže u javnosti. Pre svega, uopšte nije istina da sam radila to što je Miroslav izjavio, da sam se zavlačila pod suknju Mire Marković“, završava Zorica, prenosi Alo.

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo i pevača, koji je rekao:

Ne moram da komentarišem takve gluposti. To što ona priča je isključivo njena stvar. Zašto bih imao potrebu da govorim o tom slučaju u javnosti? Isključivo mogu da vam kažem doviđenja i da me ne zanima šta priča Zorica Brunclik“, rekao je Miroslav.

svet.rsivan vučićević