zene heroji

10. mart 2014. godine 19:30

U organizaciji časopisa “Lepota i zdravlje” i TC Stadiona, svi posetioci ovog shopping centra mogli su u subotu, osmog marta, da uživaju u raznolikim edukativnim i zabavnim radionicama koje su bile inspirisane Danom žena. Kako je sve to izgledalo možete pogledati u video snimku koji vam prikazujemo:

IMG_1673
IMG_1680
IMG_1676

20:15h
Nagradno putovanje na Kopaonik i knjige iz knjižare Vulkan osvojile su Dijana i Maja koje su, prema izboru redakcije časopisa “Lepota i zdravlje”, ostavile najemotivniju poruku i odgovorile na pitanje ko je u njihovom životu žena heroj: “Naša mama je heroj jer je pobedila rak dojke”.

IMG_1697

IMG_1699

20:00h
Jovana i Jana iz modnog studija “Šolaja” izložile su svoje kreacije i na primeru suknje pokazale kako se šije.

IMG_1634

IMG_1632

19:45h
Počela je kreativna radionica engleskog jezika Velocity transformacija. Dragana Petkovski iz Velocity škole predstavlja kreativne načine učenja stranih jezika. Posetioci aktivno učestvuju u radionici.

IMG_1616

IMG_1625

IMG_1614

19:00h
Ponznati su, za vreme pauza, uživali u restoranu Cherry.

IMG_1589

IMG_1596

18:05h
Svi prisutni imaju priliku da uživaju u muzici Salsa i punto benda.

IMG_1507

17:30h
Food blogerka Maja Petrović donela je zdrave torte, napravljene bez šećera i brašna, koje svi mogu da probaju. Takođe blogerka govori o tome kako uvesti zdrave namirnice u svakodnevnu ishranu.

IMG_1519

IMG_1546

17:20h
U toku je glumački nastup polaznika Lekart novinarskog centra u vidu kratkih skečeva, monologa i dijaloga o našim naravima, međuljudskim odnosima i vremenu u kojem živimo. Polaznici glume izvode deo iz knjige “Ženski razgovori” Duška Radovića.

IMG_1510

17:05h
Branislav Lečić, osnivač Lekarta drži predavanje i motivacioni govor: “Pomoću umetnosti spoznajte sebe i budite srećniji”.

IMG_1501

17:00h
Milan Gromilić drži čas plesa i svi prisutni mogu da zaplešu čarlston s plesačima iz edukativnog centra Lekart.

IMG_1399

2

16:20h

Počinje performans Joga saveza Srbije na kojem će biti predstavljene osnovne joga vežbe.

IMG_1551

16:00h
Polaznici Lekart novinarskog centara intervjuisali su poznate ličnosti i goste programa.

15:30h
Lekart novinarski centar u okviru akcije organizovao je kreativnu radionicu za decu na kojoj akademska slikarka Mina Radović pomoću boja, kolaža, svežeg voća i cveća, flomastera i četkica uči mališane da otkriju svoju kreativnost, a za to vreme roditelji šopinguju.

U drugom kutku Dr Miodrag Živković, stručnjak za hiperbaričnu medicinu govori o tome kako sačuvati lepotu i zdravlje uz pomoć kiseonika.

IMG_1255

IMG_1380

IMG_1348

1

15:15h
Osmomartovsku L&Z akciju u SC Stadion počinjemo druženjem s Vanjom Bulićem koji potpisuje svoje knjige. Sve prisutne čitateljke imaju priliku da ispričaju i objasne koga iz svog okruženja smatraju ženom herojem.

Osmog marta časopis “Lepota i zdravlje” i TC Stadion organizuju dan posvećen ženama herojima. Jedna od inspiracija nam je bila i Draga Gavrilović, prva žena romansijer u Srbiji.

IMG_1285

Draga Gavrilović (1854-1917) nije samo prva srpska pripovedačica i romansijerka, već i prva srpska do sada poznata autorka feminističke beletrističke proze. Od 1879. do 1900. u periodici je objavljivala pesme, priče, romane, polemike-eseje, satire i pesme za decu. Rođena je u Srpskoj Crnji, a zajedno s drugim, sve brojnijim učiteljicama, intenzivno se bavila književnošću i time prekinula dominaciju muškaraca pisaca, kreirajući drugačiju, emancipovaniju srpsku književnost i kulturu.

Dođite u TC Stadion, od 15 sati i podelite s nama zašto smatrate herojem ženu koja vam je draga i osvojte nagradno putovanje!

Očekuje vas puno zanimljivog i korisnog sadržaja: joga, predavanje dr Miodraga Živkovića, kreativne radionice škole LEKART, ali i ukusne poslastice koje će na licu mesta za vas praviti Maja Petrović (Vitki gurman). Pratite nas! Haštagovi su: #zeneheroji2014
#lepotaizdravlje #stadionsc

unnamed (6)
8. mart 2014. godine, 12:20
U organizaciji časopisa “Lepota i zdravlje” i TC Stadion 8.03., od 15h svi posetioci TC imaće priliku da učestvuju u raznolikim edukativnim i zabavnim radionicama. Jedna od njih je inspirisana modom, lepotom, mladosti i kreativnošću. Od 20h, talentovane sestre Šolaja, dizajnerke ženske garderobe iz Novog Sada, pokazaće vam kako, da na lak način, sami sašijete nešto po vašoj meri i kreaciji. Svaka od učesnica imaće priliku da se obroba u kreiranju i šivenju garderobe, a najkreativnija će svoj novi, modni detalj dobiti na poklon!

unnamed (9)

unnamed (8)

unnamed (7)

Draga-Gavrilovic-PRINT
7. mart 2014. godine 12:48

Osmog marta magazin “Lepota i zdravlje” i TC Stadion organizuju dan posvećen ženama herojima. Jedna od inspiracija nam je bila i Draga Gavrilović, prva žena romansijer u Srbiji.

Draga Gavrilović ( 1854-1917) nije samo prva srpska pripovedačica i romansijerka, već i prva srpska do sada poznata autorka feminističke beletrističke proze. Od 1879. do 1900. u periodici je objavljivala pesme, priče, romane, polemike-eseje, satire i pesme za decu. Rođena je u Srpskoj Crnji, a zajedno sa drugim, sve brojnijim učiteljicama, intenzivno se bavila književnošću i time prekinula dominaciju muškaraca pisaca, kreirajući drugačiju, emancipovaniju srpsku književnost i kulturu.

Dođite u TC Stadion, od 15 sati i podelite sa nama zašto smatrate herojem ženu koja vam je draga i osvojte nagradno putovanje !

slika_1203_vanja-bulic

Navikli ste da se omiljeni časopis žena u Srbiji, “Lepota i zdravlje”, bavi ženskim temama iz različitih uglova.

U subotu, osmog marta, u TC Stadion, od 15h, moći ćete u da razgovarate sa Vanjom Bulićem na temu – žena kao heroj iz ugla muškarca u izvesnim godinama.

Posetioci će imati priliku da se u opuštenoj atmosferi druže sa muškarcem koji je imao rok sastav, igrao odbojku, strastveni je igrač preferansa i ceo radni vek je proveo u novinarstvu – pisanom i elektronskom, a prvih deset dama koje podele sa Vanjom svoju priču na temu zašto su baš one heroine, dobiće na poklon njegovu novu knjigu.

Muskarac-u-izvesnim-godinama-Vanja-Bulic slika_L_18160653

Stadion_Lekart_vizual

6. mart 2014. godine 11:20

U susret danu posvećenom ženama herojima, časopis Lepota i zdravlje zajedno sa SC Stadion, najavljuje druženje sa Lekart akademijom.

Pored animacija za decu i odrasle, edukacije, poklona, stručnih saveta i muzičkog programa, akademija Lekart će kroz radionice i perfomanse predstaviti svoj novinarski i glumački centar.

Zaigrajte sa Milanom Gromilićem, saznajte tajnu uspeha od Branislava Lečića, napravite kreativne osmomartovske poklone sa svojim mališanima ili intervjuišite neke od poznatih dama iz sveta mode, televizije, glume i književnosti.

Poznate ličnosti koje će zajedno sa posetiocima učestvovati u kretivnim i edukativnim radionicama, biće vam na raspolaganju za razgovor, savete i mini intervjue, a među njima će se naći: Vanja Bulić, Suzana Perić, Milan Gromilić, Suzana Mančić i Branislav Lečić.

Najbolji mini itervju biće objavljen na portalima svet.rslepotaizdravlje.rs!

sc stadion

L&Z_157_Mart_2014

za zene heroje

2. mart 2014. godine 17:30

Povodom Dana žena, magazin “Lepota i zdravlje” i SC Stadion organizovali su 8. marta akciju za “žene-heroje”, koje će biti i glavna tema tog dana. Očekuje vas puno zanimljivog i korisnog sadržaja: joga, predavanje dr Miodraga Živkovića, kreativne radionice škole LEKART, ali i ukusne poslastice koje će na licu mesta Maja Petrović (Vitki gurman) da pravi za vas!

Program za 8. mart:

15h Tema dana “Žena-heroj” – Recite nam zašto je vama draga žena-heroj i osvojte brojne nagrade kao osmomartovski poklon Njoj Druženje sa Vanjom Bulićem

16h Performans Joga saveza Srbije i joga saveti za srećniji život

17h Blogerka www.vitkigurman.rs pravi zdrave torte za vas

18h Kiseonik kao izvor zdravlja – dr Miodrag Živković, stručnjak za hiperbaričnu medicinu o lepoti i zdravlju uz pomoć od kiseonika Salsa i pinto bend

19h Kreativna radionica engleskog jezika – Velocity transformacija

Ekstra! LEKART: Otkrij sebe!

15h Lekart novinarski centar – mesto okupljanja i razmena informacija. Intervjui sa poznatim ličnostima, gostima programa, ankete i razgovori sa posetiocima, tweet-up sa lica mesta…

16h Kreativna radionica za decu – akademska slikarka Mina Radović uz pomoć boja, kolaža, svežeg voća i cveća, flomastera i četkica učiće mališane da otkriju svoju kreativnost dok roditelji šopinguju

17h Zaplešite čarlston sa plesačima iz edukativnog centra Lekart na čelu sa Milanom Gromilićem

17.15h Branislav Lečić, osnivač Lekarta, održaće predavanje i motivacioni govor na temu: “Umetnost kao lek – kako pomoću umetnosti otkriti sebe i živeti srećniji život”

17.45h Glumački nastup polaznika u vidu kratkih skečeva, monologa i dijaloga o našim naravima, međuljudskim odnosima i vremenu u kome živimo

Dok čekate 8. mart, U SC Stadionu posetite i:

3. mart Dame biraju

– Zaplešite salsu i tango sa poznatim muškarcima

– Nagradna igra- „Stadionvas oblači“ – vi birate odevnu kombinaciju koju ćete obući za 8.mart, Stadion vam je poklanja

4. mart Vitka i lepa

– Igrajte zumbu sa Marinom Perazić

– Trenirajte besplatno jogu

– Dovedite svoju liniju do perfekcije uz pomoć naših stručnjaka

– Rexona vas nagrađuje u skladu sa svojim sloganom “Budi aktivan”

5. mart Probudite svoju maštu

–  Naučite brojne veštine uz majstore za poslastice, dekupaž, pletenje, izradunakita, sapuna…

6. mart Dan karijere “Stadion vas zapošljava“

– Pružamo 10 prilika za zaposlenje

– Naši stručnjaci vas uče kako da pravilno napišete svoj CV

– Saveti kako da napredujete u karijeri

7. mart Od srca srcu

– Mališani, napravite čestitke za svoje mame uz pomoć kreativnih vaspitača

– Džentlmeni, obradujte svoju damu ružom koju ćete napraviti uz pomoć naših origami majstora

– Proglašenje pobednika u nagradnoj igri „Stadion vas oblači“

– Uživajte u vašem DOVE kutku u kom možete da isprobate najnovije proizvode ovog prestižnog brenda i proverite zašto je DOVE drugačiji

8. mart Stadion i Magazin “Lepota i zdravlje” vam daruju nezaboravan Dan žena uz brojne sadržaje koji će vas ulepšati, opustiti i nagraditi!

– Uživajte u vašem DOVE kutku u kom možete da isprobate najnovije proizvode ovog prestižnog Brenda i proverite zašto je DOVE drugačiji

9. mart Vaš VIP tretman

– Priređujemo vam vrhunski ugođaj uz brojne besplatne tretmane (frizura, manikir, relaksmasaža…) i savete astrologa

– Uživajte u vašem DOVE kutku u kom možete da isprobate proizvode ovog prestižnog Brenda i proverite zašto je DOVE drugačiji

Napomena: Sav prihod prikupljen tokom “Nedelje žena” namenjen je Sigurnoj kući u Beogradu.

Autor: Life Content