XF_WEB_EP04Cela.mp4_snapshot_00.09.23_[2013.11.19_17.44.35]

Skromni Makedonac Daniel Kajmakoski definitivno je osvojio srca publike širom regiona, a u prilog tome govori i podrška na društvenim mrežama koja stiže sa svih strana.

Danielov nastup u „X Faktoru“ je na jutjubu, za samo 48 sati, zabeležio oko tristotine hiljada pregleda, a koliko se njegov glas dopao i ličnostima sa javne scene govore brojni komentari na tviteru.

Ogi Radivojevic

Vrsni muzičar i producent Ogi Radivojević  je posle nastupa Kajmakoskog dao svoj sud rečenicom:  „Makedonac trenutno drži roditeljski sastanak! Odličan!“, dok je poznata Makedonka Tijana Dapčević napisala da je prekasan i da je upravo on njen favorit za pobedu.

Tijana Dapcevic

Aktivna na društvenim mrežamama bila je i jedna od sudija „X Faktora“ Kristina Kovač koja je ponovo iskritikovala pojedine kolege i izrazila svoje nezadovoljstvo: „Mnogo me nervira kada na talenat kakav ima Daniel žiri odreaguje mlako! Kakav downer.“ – napisala je na tviteru ova oštra članica žirija.

Kristina Kovac  twitter

Kakav će odnos Kovač imati sa svojim kolegama u sledećoj fazi takmičanja “boot camp“, koja je na programu već u utorak u 21:15 na TV Pink, ostaje da vidimo.

Daniel XF 2

Tekst i foto: Life Content