Izlaskom u beogradski restoran Knez na večeru tokom koje su uz vino degustirali skupocene crne tartufe iz Hrvatske, glumica Maja Mandžuka (30) i idejni tvorac rok festivala SMS 48 sati Filip Živojinović (27), obeležili su godišnjicu veze koja je započeta prošlog leta, prenosi Story.
Ovo, međutim, nije jedina proslava poznatog para koji i leto namerava da provede zajedno na nekoj egzotičnoj destinaciji. Mladi menadžer i perspektivna glumica rešili su da godišnjicu obeleže i žurkom za svoje prijatelje. Planovi za jesen ipak su im nešto značajniji budući da već od septembra planiraju početak zajedničkog života.
Filip, koji je pre nekoliko godina diplomirao na Floridi, ponovo će se preseliti u Sjedinjene Američke Države, ovog puta zbog voljene Maje koja tamo pokušava da izgradi glumačku karijeru. Jedina dilema koju za sada imaju jeste hoće li živeti u Njujorku ili će zajedničkim snagama kupiti kuću u Los Anđelesu, gde Mandžuka takođe često boravi. Tokom prošlonedeljnog izlaska u pomenuti beogradski restoran, Maja i Filip sedeli su za stolom sa još jednim popularnim ljubavnim parom. Društvo su im pravili Majina koleginica Katarina Radivojević (32) i njen izabranik, biznismen Vidoje Ristović.
Katarina je u Beograd došla nakratko kako bi dogovorila nove detalje promotivne kampanje kompanije Avon čije je zaštitno lice, a samo dan kasnije otputovala je za Ameriku gde će, kao i Maja, posetiti nekoliko audicija za glumačke role koje se ovog leta nude u Holivudu. Dok su koleginice razmenjivale dosadašnja iskustva iz Obećane zemlje, muški deo nije međusobno komunicirao. U pojedinim medijima pojavile su se čak i fotografije na kojima Filip svojim grimasama demonstrira da mu medijska pažnja koju dobija zahvaljujući svojoj vezi nimalo ne prija, prenosi Story.
Sin bivšeg tenisera Slobodana-Bobe Živojinovića prvi put se u javnosti pojavio sa Mandžukom 25. juna 2011, nedugo nakon što su otpočeli vezu i to na koncertu Zdravka Čolića na beogradskom Ušću. Društvo im je tada pravila njihova zajednička prijateljica, manekenka Ivana Kukrić, pa su prisutni u VIP bekstejdžu bili zbunjeni u vezi sa tim ko je nova Filipova izabranica. Ubrzo su Maja i Filip počeli da izlaze na splav Freestyler, a tu će, najverovatnije, uskoro upriličiti intimnu proslavu godišnjice za nekoliko desetina prijatelja i poznanika.

izvor: Story, Kurir