Nakon što je Alo objavio ispovest vidovnjaka Zijada ef. Majdančića, koji tvrdi da je skidao crnu magiju Mileni Ćeranić i Nemanji Stevanoviću, pokušali smo da otkrijemo ko se od poznatih ličnosti još interesuje za čari magije, u čemu nam je svesrdno pomogla i pevačica Vesna Vukelić Vendi. Ona nam je rekla da onaj ko veruje u boga ne može i ne sme da se bavi magijom, a da na estradi postoji nekolicina njih koja posećuje razne vidovnjake.
“Magija je đavolja sila i zamka koju đavo i njegova legija, demoni, postavljaju na čoveka preko drugih ljudi. Da bi se zaštitili od svega toga, moramo ići na molitve, ispovedati se, pričestiti i biti bogu sluge. Za sile zla radi na primer Tom Kruz, ali nema trag božji i ne shvata da će posle smrti odgovarati. I Madona kao takva, kojoj se dive, i ona se moli, ali kome? Moli se mamonu, znači ona se moli nekome ko nije bog, ali to neće moći doveka. Nekada se pojavljivala vračara Cica, koja je dočekivala pevačice na aerodromu. I jedna pevačica je nju predstavljala kao tetku, pa se kasnije okrenula bogu. To što se neko pričešćuje, ne znači ništa ako se nije ispovedio. Što ne da milionski pokradeni kapital sirotinji? To što časti sveštenika nekoliko stotina evra ništa ne znači. Bog se gnuša takvih prevranata“, rekla nam je Vendi, misleći na neke svoje koleginice koje nije želela da imenuje, osim jedne koju je pomenula, a reč je o Goci Božinovskoj.
“Najmešnije mi je bilo što sam pročitala da Gordana Božinovska veruje u numerologiju i da je kao datum njenog fingiranog rođenja stavila da je 65. godište, a ona je 64. I po tom lažnom broju je izračunato da je njen magičan broj jedan, a u stvari je broj dva. Ti ljudi ne mogu čak ni da lažu, kakva glupost! To je toliko plitko, ograničeno i glupo “, izjavila je Vukelićeva za „Alo!“ i dodala da nisu sve pevačice posvećene magiji i da Indiru Radić redovno sreće u crkvi.
“Ja odlazim na liturgije i viđam Indiru Radić i kako nikada nas nijedan paparaco nije slikao, a svi novinari su naprosno obavešteni da 40 kilometara od Beograda jedna ide da se moli bogu i meni je mučno to hvalisanje i dogovaranje”, završava Vesna, koja je svojevremeno prozvala i Zlatu Petrović da se bavi crnom magijom i vračanjem, zbog čega su njih dve završile na sudu. Kada smo pozvali Zlatu da nam prokomentariše ovu temu, kratko nam je rekla.
“Nemojte mene! Ne zanima me to”,  izjavila je pevačica.

Izvor: Alo