Nisu svi iste sreće, neko u kuću na opštu radost svih, neko iz kuće privremeno, neko se posle kućnog oporavka vratio, a neko će napustiti ukućane za stalno. sinoć su Akademiju napustile Nataša i Ivana! Nataša je napustila ukućane za stalno, dok će Ivana imati priliku da se vrati , ako dovoljno smrša, već sledeće nedelje će biti ponovo sa “Herojima”.

Ljubimac među “Herojima” ispunio je uslov za povratak, na ovonedeljnom merenju pokazalo se da je Ćaletu pošlo za rukom da dovoljno smrša i vrati se na Akademiju kao “Heroj” među “Heroje”. Ova vest je izazvala oduševljenje svih ukućana.

Posle nedelju dana poštede zbog problema sa zdravljem, na Akademiju se vratio i takmičar Laza, koji je usled saveta lekara da je potrebno da miruje, proteklu nedelju proveo kod kuće.

Svi takmičari na Akademiji strahuju da prognoziraju na temu VIP izbacivanje! Večeras nas očekuj merenje VIP ukućana. Niko od ukućana ne usuđuje se da daje prognoze ko će biti izbačen večeras. Da li će i ko od VIP-ovaca napustiti Akademiju Debelih saznajte od 22h na televiziji Pink!

U večerasnjem prilogu pored izjava na temu VIP izbacivanja, videćete i prilog iz Prijepolja, sve ono što niste mogli da vidite do sada… O nezaboravnom provodu u etno restoranu kod Ćaleta, o gradskoj trci, o izletu na koji nisu mogli svi da idu….