Fudbalski klub “Crvena Zvezda” rešio je da posle kriznog i sušnog perioda stane na noge i vrati se na stare staze uspeha. U tome će “Delijama” pomoći princ prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan, koji je danas u društvu potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića posetio beogradsku “Marakanu”.
Bogati šeik prošetao je najvećim srpskim stadionom, obišao i trofejnu salu, dobio dosta poklona, a domaćini su mu bili Dragan Džajić i Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik kluba. Na osnovu fotografija na kojima se svi veselo i zadovoljno smeškaju bogati princ je sigurno doneo keš i dao preko potrebnu finansijsku injekciju “Zvezdašima”.
Sudeći po šeikovom “stajlingu” izgleda da se dosta novca može uštedeti ukoliko ne trošite mnogo na skupe krpice i redovne odlaske stomatologu. Naime, princu koji je bio, da tako kažemo, veoma “ležerno” odeven za jednu ovako važnu posetu, nedostaje i jedan zub, ali se nadamo da će najtrofejnijem srpskom klubu ipak doneti puno berićeta.

Autor: Life Content
Foto: Tanjug / crvenazvezdafk.com