Australijski androgeni maneken srpskog porekla Andrej Pejić (20) ugostio je u Melburnu majku i baku!
U vreme kada je Srbija okovana snegom, Andrej sa članovima najbliže porodice uživa u toplom australijskom letu. Ovog čuvenog manekena, koji je zbog ženstvenog izgleda osvojio srca modnih kreatora za dame, paparaci su ulovili dok je sa majkom Jadrankom i bakom Danicom išao u šoping u “Broudmidous” tržni centar u Melburnu, kao i tokom šetnje Kvins parkom.
Andrej je rođen 28. avgusta 1991. u Tuzli. Majka mu je Srpkinja, a otac Hrvat, ali su razvedeni. Ima starijeg brata Igora. Kada je počeo rat, porodica se doselila u Srbiju, a potom su emigrirali u Australiju. Andrej često dolazi u Beograd, a u selu Vojska kod Svilajnca živi njegova baka Danica.
Nedavno je Pejić uzburkao modnu scenu izjavom da bi, ukolio bi mu iz “Viktorijas sikrita” ponudili ugovor, bez razmišljanja stavio silikonske grudi i promenio pol, a čak je ponudio i čuvenom Hjuu Hefneru da se slika za “Plejboj”.
Magazin “FHM” svrstao ga je na 98. mesto među 100 najseksepilnijih žena na svetu, a po sajtu models.com na 18. je među muškim top modelima.

izvor: Alo!