Sa čuvenom loto kombinacijom koja se u kultnom filmu “Tesna koža” ukazala Raheli Ferari, pre nekoliko dana se na pravom loto izvlačenju poklopilo čak šest brojeva! Ferarijeva, koja u filmu tumači majku glavnog junaka Dimitrija Mite Pantića, u jednoj od legendarnih scena diktira sinu sedam brojeva koji su joj se “ukazali pred očima”: 8, 16, 23, 27, 32, 35 i 37, od kojih nije izvučen jedino broj 23.
Naime 11. maja, u 37. kolu igre na sreću Loto, nije bilo izvučenih dobitnika sedmice, ali je zato šestica izvučena 454 puta, što je najveći broj dobitnika šestice u poslednjih nekoliko kola. Vernici u proročanstvo Mitine majke morali su da podele ukupan fond predviđen za pogađanje šest cifara, tako da je svako dobio po 8.530 dinara. Gde je šestica, tu je i sedmica, bitno je da veći deo učesnika igre na sreću Loto veruje Ferarijevoj.
Film “Tesna koža 2″ snimljen je pre tačno 25 godina i postigao je enormnu popularnost i gledanost širom bivše SFRJ. Peti i poslednji nastavak antologijskog filma premijeru će imati tokom 2013. godine. Pogledajte insert iz filma “Tesna koža 2″ (1:12 na video-snimku), gde Rahela Ferari govori Miti loto kombinaciju.

izvor: Telegraf.rs